Verdiepende healers- en innerlijk leiderschapstraining

De weg naar binnen daarna naar buiten. Omdat dit de enige weg is naar zelfhealing en eenheid. Vol zelfvertrouwen een nieuw begin, diegene die je bent en wilt zijn hier in dit spel op aarde. Je volle potentieel leven

Jouw healingen naar een dieper level tillen. De healende samenwerking met de 15de dimensie healingsfrequenties hier op deze aarde met de Asthors, het healersras en de Azez.
Het spel op aarde gaat significant veranderen. De frequenties worden hoger, alles gaat sneller en dieper.
Doe jij mee? Het begint bij jezelf, persoonlijk blijvende transformaties tot op het gen van je DNA

Wat is het precies?

Een veelzijdig programma waar we de bodem keer op keer verlagen, en de werkelijk oorzaak vinden en blijvend omzetten met een hoeveelheid aan variaties van onze eigen methode en de methodes van de frequenties uit de 15de dimensie, onderwezen door de Asthors. Geen enkel mens is hetzelfde en beziet zichzelf en de wereld met andere perspectieve . 

Bij Train de trainer leer je bewust samenwerken met de energiefrequenties vanuit de 15de dimensie waar alles mogelijk is. De Asthors en de Azez zijn onze begeleiders. Samen staan we aan het begin om daadwerkelijk het spel op aarde te veranderen.  We zetten iets geheel nieuws op de wereld. Wij raken steeds meer verbonden met ons zelf, het thuis gevoel, omdat we delen terug halen, die weg zijn gegaan, of bevroren vanuit onveiligheid op dat moment. We nemen steeds meer verantwoordelijkheid voor ons zelf, voor ons eigen leven, hoe we ons willen voelen en hoe we situaties in ons leven willen beleven. Innerlijke vrijheid en de vrijheid van de wereld om je heen ga je steeds meer in je eigen hand nemen. Het nieuwe normaal. Vol zelfvertrouwen en zelfliefde in alle veiligheid het oude omzetten naar de nieuwe versie van wie je werkelijk bent. Empowert. Als een druppel die in het water valt, verspreid jij ook die nieuwe frequenties op aarde van binnen uit. 

Het spel op aarde is ooit opgezet voor liefdevolle belevingen.
Waar we in als energetisch light wezen in een lichaam hier op aarde zijn. ieder van ons heeft een eigen lichaam met eigen frequenties, precies passend om het spel te spelen waarvoor je gekomen bent, dit is heel specifiek. Jouw lichamen zijn er voor de volle 100% voor jou in dit spel op aarde. zowel je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Zij bevatten allemaal informatie  in samenspraak met elkaar met jou en met je vorige en toekomstige levens. Alles één. In de 15de dimensie is alleen maar helderheid, en healingsfrequenties. Ruimte en tijd kennen ze niet. Dit houdt in dat alles nu is. En dat is een grote uitdaging voor de mens. Alles is er al. Maar alles wat je denkt kan ook gelijk in de wereld gezet worden. Die overgang daar is oefening voor nodig, wil je ook daadwerkelijk gelijk aantrekken wat je wilt beleven. Door de eeuwen heen is het spel op aarde verandert, we zijn geloven dat we afgescheiden zijn van elkaar en de bron. Nu is het tijd om het spel te veranderen en terug te keren naar onze ware essentie en ons authentieke potentieel te gaan leven.

Ik heb het ervaren tijdens een healing geven, alles is in het nu-moment.
De klant heeft last van haar knie, dit heeft ze niet vertelt. Ik vraag haar erna, omdat ik dit voel. Het klopt. Haar kruisbanden zijn  gescheurd, ja ze heeft er nog steeds last van. Door hier over te vertellen wordt zij zichzelf bewust van wat er speelde op het tijdstip, dat het gebeurde. Overbelasting, te snel vooruit willen, zonder acht te nemen op de tekenen om pauze te houden. Maar doorhollen, je schrap zetten.  De vragen stellen. Waar houd je je been stijf? Je wordt gevraagd meer zachtheid voor jezelf in acht te nemen. Wat zeg je allemaal tegen jezelf in je hoofd? Ik weet nog in mijn overlevingstijd zei ik dingen tegen mezelf die ik nog niet mijn ergste vijand gun. Mijn klant herkent haar oude patronen.  Ze geeft hier zelf woorden aan.

Haar verlangen is duidelijk: “vertrouwen op mijn intuïtie, niet steeds maar moeten en perfectionisme loslaten. Na dit bewustzijn van de klant, komt de energie in beweging. Aan de ene kant pluk ik zo het instrumentarium uit de lucht, als oud operatie assistente ken ik de operatie en begin met opereren,  een nieuwe kruisband wordt in gehecht. Ik doe de operatie maar tegelijkertijd kijk ik ook naar het geheel observeer ik alles. Na rust is haar knie weer las nieuw krijg ik terug van mijn klant. 

Wat wij vaak als mens doen is op tijdlijnen surfen met onze gedachten en intenties. 
We herinneren ons van alle uit ons verleden, oude gewoontes, familiestukken die we op onze schouders hebben genomen, trauma dat we hebben meegemaakt. als we hier constant en denken en malen. Zien we dat ook terug in onze fysieke en in ons lichaam. Door het innerlijk werk te doen kom je steeds meer vrij en is het steeds meer mogelijk in het nu te leven. 

Als trainer van de 15de dimensie
Kunnen we onze klanten begeleiden weer in hun ware zelf te stappen, om hun eigen kracht en potentieel te ontdekken en te omarmen.  We kunnen ze leren werken met de healingsfrequenties van de 15de dimensie, waar alles aanwezig is, waar creatie een kunst is, die zich gelijk laat zien. 

De dag dat ik besluit dat ik alles wat ik nu weet en zelf ervaren heb, mijn kennis en kunde en herinneringen vanuit mijn studietijd in de 15de dimensie te gaan delen in train de trainer. De methodes ik nu al een aantal jaren bij mijn klanten inzet. Alles wordt steeds sneller en makkelijker blijvend omgezet bij mijn klanten. Van een jaar programma in het verleden, naar nu een zes weken programma. Ga ik zitten om naar binnen te keren in communicatieve verbinding met mijn energetisch team. Als ik in de zelf gemaakte ruimte in de 15de dimensie ben, geaard en verbonden met mijzelf en de bron, gebeurd het volgende. Van binnenuit wordt ik in een flits een helder vel wit licht, dit licht straal ik naar buiten toe, mijn huid is de begrenzing. Ik voel me totaal verbonden met alles, één. Een enorme liefde welt in mij op. Het is niet met woorden te beschrijven, zo warm en vervult voel ik me. Ik ervaar en observeer tegelijk. Wauw. Alles stroomt, helderheid in verbinding. Stilte. Ik ben alles.   

In deze training bemerk je dat jouw eigen unieke healingen nog meer de verdieping ingaan
*Je gaat samenwerken met de Asthors.  Daar waar er alleen maar healerstrillingen zijn, geen ruimte of tijd alleen maar bewustzijn, helderheid. We leren je nieuwe healingtechnieken. Je ontvangt alle healingsfrequenties in je lichaam. We gaan werken met de totale reset methode Louteren van al onze lichamen met flexibele codes die meebewegen en onze processen makkelijker, bewuster te maken.
Hierdoor kan je er ook authentiek mee werken, vanuit de authenticiteit wie jij bent als wezen. Alle vier je lichamen worden gereset. De liefde die je ervaart is enorm enkel een overweldigende emotie, niet in woorden uit te drukken zo intens.

Elisabeth Maria heeft vele levens bij ons de Asthors gestudeerd en is afgestudeerd als allround healer, met de expertstatus de mensheid op aarde. 

Voor wie?
Voor healers met coaching skills die hun weg naar binnen al een heel eind bewandeld hebben. Je voelt van binnenuit die Yes hier wil ik  bij zijn, dit is echt een zielenwens van jou. Voorbestemd zo voel je het ook.

Welk probleem hebben ze?
Van binnen weet je, dit is de bedoeling. De voorloper zijn voor de nieuwe wereld. Een nieuw spel geheel gespeeld vanuit vrijheid en zelfliefde. waarbij de vernieuwing van een nieuw tijdperk ingaan. Wat de wereld op zijn grondvesten doet schudden. Bewust of ergens diep in je binnenste, onbewust.
 Eindelijk iets in de wereld zetten waardoor het spel op aarde verandert. Jij gaat werkelijk een bijdragen leveren aan de verandering. Jij doet ertoe, jij bent belangrijk voor het nieuwe spel.

 

Van Elisabeth Maria heb ik vleugels gekregen en ik doe ze nooit meer af. Jacqueline Hooijschuur

komt verhaal van van een mede healer. waarom zij meedoet

V

Wat is , wat leer je, hoe werkt het?

 

De 3 stappen die je neemt voor inschrijving
1. ga naar de contactpagina
2. schrijf je in en vertel je verzoek, waarvoor je contact wenst, of stuur me een whatsappje
3. Dan verbinden we binnen 24 uur voor een intake gesprek.

 

Korte uitleg over de train de trainer

Wat gaan we doen?

Wat krijg je als je je inschrijft?

Waar we allemaal mee bezig gaan en nog veel meer:

* de 15de dimensie op aarde neerzetten en in deze veilige ruimte gaan je werken

* jouw specifieke language of light, ga je ontdekken, mee werken en verfijnen

* je gaat samenwerken met de Asthors als mentor, verschillende healingsmethode ontdekken en terplekke krijgen we nieuwe inzichten 

* deze healingen zijn identiteitsveranderingen tot op het gen, blijvend herschreven, getransformeerd.

* je bemerkt hoe gemakkelijk je de energie van vast naar vloeibaar naar ether brengt om vastzittende  trauma’s, familieproblemen, oude gewoonte, ziekte, om te zetten. zonder in de wonden te wroeten, op een zachte en speelse manier

* de grote totale reset Louteren methode, waarbij je al je 4 lichamen reset en flexibele codes inbrengt met jouw language of light, blijvende veranderingen makkelijker maakt en mee beweegt naar innerlijke vrijheid en groei. Je, je innerlijke processen makkelijker doorloopt

* waar je op een makkelijke manier anders naar je het verleden gaat kijken en invoelen hoe zwaar die ook geweest is. hoe het leven werkt ontrafelt het zich steeds meer

*een ware hartopener op steeds diepere lagen

* verschillende dimensie, tijdlijnen gaat bewandelen, multidimensionaal werken

* mindset change

*onderbewustzijn – onbewust zijn – dag bewustzijn

*heden – verleden – toekomst

* fysiek – emotioneel – mentaal en spiritueel lichaam

*het grotere plaatje overzien

* inzichten zowel binnen de consensus als buiten de consensus hoe werkt dat voor jou 

* Je bescherming van het overlevingsstuk loslaten, waardoor je dieper in jezelf kan komen.

* ademmethodes inzetten voor al je lichamen. Waarbij je leert meer mitochondriën aan te maken, dus meer zuurstof krijg in je lichaam, meer cellen. 

* voeding in de breedste zin van het woord

*ontspanningsoefeningen van de psoas, je nervus vagus. Dit heeft een groot effect op je longen, spijsvertering, immuunsysteem, hersenen, gemoed, bloedvaten, hersen, energiehuishouding, neurotransmitters, hormonen, ziekten met name ook chronische ziekten en onverklaarbare ziekten enz. 

* hoe je met bewuste visualisaties werkt vanuit alle ingangen. Jouw verbeelding is jouw enige grens. Gaan spelen met de creativiteit in jou 

* En in de coaching-healing  de verbeelding van jouw klant in samen hang met die van jou. Daar vind de magie plaats. Meebewegen in bewustwording. De klant zelf haar zijn woorden laten vinden de diepte in. 

* identiteitsverandering naar je ware zelf.

* bewuste stappen naar verandering van leven

* als je even geen idee hebt, wat dan? 

* je lichamen dragen steeds makkelijker de nieuwe frequenties. Waarbij je oude energie omzet in de 15de dimensie energiefrequenties, waardoor je dit bent en gaat beleven. Alles wordt mogelijk.

* samen groeien naar nieuwe mogelijkheden, verdiepingen. de kracht van samen.

Waardoor jij letterlijk die druppel in het water wordt die zich uitspreid over jouw wereld met iedereen die mee wil mee kan gaan. Al je organen en systemen al je lichamen gaan mee. Geloof en vertrouw. Alleen ben alert op oude gewoontes en gedachten die moet je bewust opnieuw gaan trainen om niet in je oude vertrouwde gewoontes terug te vallen.

We gaan samen oefen met:
* frequenties bespelen.
* Nieuwe healing methodes vanuit de 15de dimensie
* elkaar versterken, upliften, samen groeien

Wat anderen zeiden over ...

Geweldig hoe je direct al voelt dat de energie gaat stromen, als je  ja zegt tegen dit traject, zowel persoonlijk als zakelijk. 
 De energie snelt je vooruit. Zo fijn deze onverwachte cadeautjes.
Het is leuk als je ze opschrijft, dan kunnen we de weg ernaar toe delen.
 

Investering

Er zijn nu nog 3 plekken
Begindatum maandagavond 1 juli voor onze eerste samenkomst online om ons voor te stellen aan elkaar.
Hierna zaterdag 6 juli in het Cordium te Nijmegen

* Inclusief 4 maanden lang elke even week de Asthorhealing op de donderdagavond 20:00-20:45 een cadeau aan jezelf 
* 4 persoonlijke healing coaching sessies
* 4x live zaterdagmiddag in Nijmegen / Berg en Dal
* 4x online middag samen
* Gezamenlijke Watchapp groep waar we verbinden in communicatie, met mede healers met een zelfde missie. 
Het spel van het speelveld op onze aarde te veranderen.
* Tussendoor ben ik er voor jou waar nodig.

* ik vraag 2x van jouw tijd voor een losse 1 op 1 sessie voor feedback over mij en de training voor verbeterpunten en een recensie

Over Elisabeth Maria

Mijn grootste veranderingen in mijn leven heb ik bereikt simpelweg door bewuste keuzes te maken.
*Met mijn energetisch team samen te werken.
*Mijn innerlijk werk te gaan verfijnen, trauma’s oude gewoonte patronen, ziekten om te zetten voor blijvende transformaties.
*Herinneren van mijn vorige levens de studie bij de Asthors, werken met de 15de dimensie frequenties, heeft me van overleven naar leven geleidt met steeds meer inzichten hoe ikzelf, de wereld en het leven in elkaar zit.
*De samenwerking met mijn groep lichtwezen de Azez het naamloze bronlicht waar ik onderdeel van ben. Wetende dat ik hier toe behoor heeft mij niet alleen empowert, maar ook veel liefde, warmte, erbij horen gegeven en verschuivingen van mijn perspectief gebracht. 

Veel gestelde vragen

Jazeker, juist want we gaan de verdieping in, waardoor jouw unieke healingsmethode nog meer kracht en verdieping gaat brengen bij je klanten.

Antwoord 2
Dan gaan we in overleg. Je oefent thuis de technieken, methodes.

Ja zeker wel, juist is het heel fijn dat je al innerlijk werk gedaan hebt. Daardoor kunnen we gelijk op een goed niveau beginnen. 
Je bereik van mogelijkheden is daardoor verhoogd en verdiept. Jouw perspectief is open en nieuwsgierig voor wat komen gaat.
super dat je aan de oorsprong, vanaf het begin wilt meedoen om deze healingsfrequenties op aarde te verspreiden als een druppel in het water.
Het wordt een fantastisch. Het nieuwe spel op aarde met al haar nieuwe mogelijkheden. The sky is nooit the limit geweest.

Ja je gaat oefenen met het geleerde en dit in de praktijk brengen. Bij jouw klanten of vriendinnen.
Het is de bedoeling dat de 15de dimensie healingsfrequenties verspreid worden op de aarde. Dus er ook daadwerkelijk is wel waarvoor ik deze training geef. De tijd die je erin steekt is natuurlijk aan altijd aan jou. Maar samen werken met de Athors is geweldig liefdevol en krachtig. 

Juist super, hier ga je ook zeker mee verder. We gaan je methode nog verdiepen en verfijnen vanuit de healersfrequentie van de 15de dimensie. Hoe? Dat ga je ervaren.

Ja we leren van elkaar. 

Jazeker. En het aantal methodes die Elisabeth Maria Bewust herinnert zijn er steeds meer. De grote reset methode Louteren waar we alle lichamen verbinden en resetten en flexibele lichtcodes met de language of light worden ingebracht samen met de Asthors is uniek.