Contact

Ik ben Elisabeth Maria Louter en ik heb al vele levens met de Asthors gestudeerd. Nu ben ik voor de eerste keer op aarde als mens, met de kennis van dit healersras.

Meer info over mij

Wat Elisabeth Maria heeft meegenomen naar de aarde is haar totale bereik van alle frequenties aanwezig, zij faciliteert alle lichtfrequenties hier op aarde, waardoor jij mee kan beleven. en omhoog gaan in frequenties. Hiernaast heeft zij bij de Asthors gestudeerd, en haar diploma gehaald als allround healer.  zij heeft ons binnen gehaald op aarde, waarna de  energiefrequentie mogelijkheden enorm zijn verhoogd en uitgebreid. Dit wil zeggen dat er steeds meer mogelijk is op aarde. Door deze afspraken samen met de aarde en het universum  zijn we een nieuwe tijd in gestapt. De tijd van eenheid, healheid in jezelf te gaan ervaren. Leven met plezier je voorbij emotionele triggers voorbij.  Elisabeth Maria is, staat voor de verandering.   
Realisatie dat jij de baas bent over je innerlijke en je uiterlijke wereld  om je eigen meester te zijn in jouw eigen koningrijk.

 

Wil je met mij en de Asthors werken?

Stuur een WhatsApp

06 36505945

Stuur een mail

louterspelendbewustzijn@gmail.com

Wettelijke gegevens

Nijmegen

06-36505945

KvK 68829221​