Over Elisabeth Maria, de Azez en de Asthors

De unieke samenwerking van mens, lichtwezens het healersras uit de 15 dimensie, op de aarde in het galactische systeem. Dit heeft een gigantische inpakt op jouw als mens hier op aarde. Hoe hoger de frequenties hoe meer er mogelijk voor jou is om te groeien en te beleven. Want dat is waarvoor jij hier op aarde bent gekomen als energetisch wezen als mens. Blijvende Transformaties tot op het gen.
Eenheid in jezelf ervarend. Thuis komen bij jezelf, innerlijk vrij. Zo binnen zo buiten met een open hart, vol zelfvertrouwen, zelfempowerment in alle veiligheid met meer energie en plezier. Jij bent in verbindende communicatie Louter Bewust Spelend hier op aarde samen met al jouw medespelers. Allen gelijk, zonder oordeel. 

Kennis making met Elisabeth Maria Louter

Wat Elisabeth Maria heeft meegenomen naar de aarde is haar totale bereik van alle frequenties aanwezig, zij faciliteert alle lichtfrequenties hier op aarde, waardoor jij mee kan beleven. en omhoog gaat in frequenties. Hiernaast heeft zij bij de Asthors gestudeerd, en haar diploma gehaald als allround healer.  zij heeft ons binnen gehaald op aarde, waarna de  energiefrequentie mogelijkheden enorm zijn verhoogd en uitgebreid. Dit wil zeggen dat er steeds meer mogelijk is op aarde. Door deze afspraken samen met de aarde en het universum  zijn we een nieuwe tijd in gestapt. De tijd van eenheid, healheid in jezelf te gaan ervaren. Leven met plezier, je emotionele triggers voorbij.  Elisabeth Maria is, staat voor de verandering, blijvende transformatie zuiverheid, onbewust bewustmaken.   
*Realisatie dat jij de baas bent over je innerlijke en je uiterlijke wereld  om je eigen meester te zijn in jouw eigen leven.

Kennismaking met de Azez

Wij zijn een groep lichtwezens vanuit de bron die alle frequenties in ons hebben. Elisabeth Maria is een van ons. 

*Hoge vibratie, hoog spiritueel bewustzijn, innerlijk weten
*Zuivering – transformatie – verlichting
*lichtwerker helpend derde oog te openen, intuïtie
*verbinding met de hogere dimensies – ontvangen van goddelijke begeleiding, altijd geaard.
*fysiek ontgiftend – balans in chakra’s
*onbewust, bewust maken, nieuwe inzichten, loslaten oude gewoonte patronen en overtuigingen gevolg openen van de geest voor nieuwe inzichten en bewustzijnsniveaus. 

Hierdoor herkent Elisabeth Maria precies die frequenties die nodig zijn voor jouw herstel naar eenheid, altijd geaard en in verbindende communicatie met jou.

Kennismaking met de Asthors

Wij zijn een healer ras uit de 15 dimensie, wij werken samen met Elisabeth Maria. zij heeft vele levens bij ons gestudeerd, tot allround healer. Een paar jaar geleden herinnerde zij ons weer en zijn we hier op aarde gaan samen werken. Wij zijn een ras die nog niet op aarde aanwezig was. Elisabeth Maria heeft ons vorig jaar zomer in Stonehenge, Engeland op de aarde gebracht.  

Hier wordt Elisabeth Maria het veld van mogelijkheden, tijdlijnen, dimensie, altijd geaard en in communicerende verbinding met jou.
Elisabeth Maria herinnert zich steeds meer over wat ze bij ons geleerd heeft.

Wat verandert er voor jou? Werkend in het veld met alle frequenties, mogelijkheden. Zelf altijd verantwoordelijk nemend voor jouw voortgang

Je al jouw 4 lichamen: Fysiek / emotioneel / mind / spiritueel weer met elkaar verbinden. Door situaties in je leven, zijn er delen verdwenen. Dat is één van de redenen, hoe je je voelt zoals je voelt en je gedraagt zoals je je gedraagt en waar je last van hebt of wrijving voelt. 
 Tijd: verleden / heden / toekomst, jouw delen weer terug halen in alle veiligheid in het nu.
Bewustzijnslagen: onderbewustzijn / onbewustzijn / dagbewustzijn /
Reizen op de verschillende Tijdslijnen in verschillende dimensies
Familielijnen / adem/ voeding al je lichamelijke systemen meenemend in verbindende communicatie blijvende verandering. 180 graden gedraaid. 
Jij bent verandert en kijkt anders vol liefde en zelfvertrouwen empowert naar jezelf, ervaart situaties hierdoor anders in jezelf, waardoor je anders kan reageren als anders in de wereld om je heen.  
Doordat jij nu anders reageert kan de ander, je gezin, je klant, je vrienden, collega’s ook anders reageren op jou. 
Hierdoor verandert jouw wereld, maar ook de wereld van de ander. 
De trajecten van Elisabeth Maria hebben een zeer grote blijvende inpakt op jou en jouw leven en de mensen om je heen. Je wilt nooit meer terug naar hoe het was. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid op alle vlakken in je leven. Elisabeth  Maria is er voor jou. zij faciliteert en begeleid jou naar een andere beleving in het hier en nu op aarde. waar jij nu zelf om kan gaan met triggers en situaties waar je vroeger op bleef hangen en nu weet te handelen in jou.