Vragen om over na te denken. Zijn we een match?

[Vragen om over na te denken. Zijn we een match?

Fijn dat je deze pagina bezoekt

1. Wat is je hulpvraag? Waar kan ik je in begeleiden?

2. Wat heb je al gedaan en wat heeft je verder geholpen?

3. Durf je wel eens bewust uit je comfortzone te gaan? Alleen dan kun je bewust de verandering in gang zetten.

4. Wil je vanuit innerlijke vrijheid leven? Je emotionele triggers voorbij.

5. Wil je er voor jezelf zijn? Wat er ook gebeurd in de wereld om je heen in welke situatie je je ook bevind.
Hoe voelt dat voor jou?

6. Bewustwording, bewustzijn van je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Bewust met jouw signalen aan de slag, de onderlinge verbindende communicatie ervaren. Ga je wel eens aan de slag met je lichaam?

7. Sta je er voor open om jouw zelfhealend vermogen van jouw eigen lichamen te activeren?

8. Sta jij open om samen te werken met energetische lichtwezens vanuit de hoogste dimensies, de bron en de aarde? Want hier op aarde hebben we het tenslotte te doen als lichtwezen in een menselijk jasje.

9. Ben je bereid de volledige verantwoordelijkheid over jezelf en je eigen leven te nemen?
Hoe je je voelt en hoe je situaties ervaart?

10. Hunker je naar zelfliefde, zelfvertrouwen, veiligheid, vrijheid, zelfempowerment, bewustzijnsverruiming en focus. Heb je dit hoog op jouw wenslijst staan en wil je hier meer van?

11. Heb je zin om met plezier aan jezelf te werken, zodat je een persoonlijk mega groei gaat beleven in bewustzijn. Waardoor je leven steeds leuker wordt, omdat je je innerlijke stem volgt? Ten slotte zitten alle antwoorden in jezelf.

12. Ben je bereid door mij begeleid te worden naar een nieuw leven. Een leven waarin je met plezier leeft. En is er iets dat je raakt, dat je dan weet hoe je dit zelf kan omzetten vanuit je celkern, daar waar je DNA is opgeslagen?

13. Vind je het supergaaf om in het nu in verschillende dimensies te gaan werken aan jezelf, je verleden, heden, toekomst en familielijnen? Jij bent tenslotte een prachtig uniek, authentiek energetisch wezen, zonder grenzen. Als mens bepaal jezelf je grenzen in verbindende communicatie met jezelf en de ander.

En als cadeau: Jij bent verandert, hierdoor reageer jij anders op situaties, reageer je anders op de ander. Hierdoor kan de ander (je vrienden, familie, je kinderen, collega’s) ook anders reageren op jou. Dit is waarom jouw innerlijke wereld en daarmee ook de wereld om jou heen verandert.
Je schets en kleurt een geheel nieuwe wereld waarin jij als middelpunt met veel plezier leeft, vol zelfvertrouwen en zelfliefde, ten volle Zelfempowerd in alle veiligheid en vrijheid.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]