Aanbod overzicht

Samen met mijn energetisch team vanuit de vijftiende dimensie frequenties, faciliteren we een veilige geaarde ruimte, zodat jij bewust jouw transformaties in kan gaan. Energetisch en medisch in verbindende communicatie. Voor precies dat ontbrekende stuk waar jij steeds tegen aan loopt, vaak zelfs leegloopt. Blijvende transformaties verzekerd tot op het gen verandert. 

Na een traject weet je zelf naar binnen te gaan als er voor je gevoel iets niet klopt om dit gevoel om te zetten naar kloppend. doordat ik dieper doorvraag en kijk komen we bij de oorzaak van jouw problemen. de gevolgen weet. Wij gaan dieper en je wordt bewust van de ommezwaai in je leven. 

Asthorhealingen elke even donderdag avond een nieuw cadeau voor jou

Laat je onderdompelen in de liefdevolle frequenties van de vijftiende dimensie. Ontvang het cadeau van de Asthors speciaal op jou afgestemd.
We scheppen een veilige ruimte waarin jij in alle rust jouw cadeau, kunt ontvangen. Waar er in jou iets getransformeerd wordt precies op jou afgestemd wat de bedoeling is voor dat moment, waardoor je weer verder kunt.

Tijdstip 20:00-20:45.
We beginnen stipt, dus kom op tijd, eenmaal in het proces willen we niet meer gestoord worden. en kun je de volgende keer aansluiten.
Hiervoor schrijf je je via de contact pagina in
Is er betaald dan ben je erbij.
Losse kaart is 47 euro
Er is een mogelijkheid voor de aanschaf van een vijf of tien sessie kaart

Kort persoonlijk geheel op jouw afgestemd traject van 1 week samenwerking. Een mega ommezwaai met 1 coaching, 1 healing en weer 1 coaching. online

Dit is geen traject voor watjes. Je hebt al veel innerlijk werk gedaan en net die laatste stukken daar loop je tegen aan. 
We gaan samen de diepte in, komen bij de oorzaak., die we terplekke omzetten. 

6 weken transformatietraject persoonlijk op jouw afgestemd

Dit is een persoonlijke precies op jouw vraag afgestemd traject. Frequenties verhogend, verbredend en verdiepend.
“Ik kan nooit en wil nooit meer terug naar waar je vandaan kom.” zeggen de klanten. 
 Samen met mijn energetisch team faciliteren we een veilige ruimte voor jouw transformaties tot op het gen van jouw DNA. Wij werken altijd met de vijftiende dimensie frequenties. waarbij we het bereik om hoog trekken zodat de lagere frequenties ook niet eens meer voor je ter beschikking zijn. daarom vragen we ook een boekje bij te houden, zodat je bewust merkt wat jouw groei is.  

Transformatieverzekering, vaak anders als je in gedachten hebt. We kijken dieper naar de oorzaak, zonder in het trauma of situatie terug te belanden of in te wroeten. Zelfverantwoordelijkheid nemen voor je eigen proces en bewustwording van de onderliggende vraag. verbindende communicatie met al de vier je lichamen. We gaan tijdreizen. Jouw leven 180 graden gedraaid, weer energie, minder of geen last meer waarvoor je komt. En vaak nog veel meer, wat je in het begin nog niet eens voor mogelijk bedacht had dat dat kon. 

De 1-op-1 persoonlijk op jou afgestemde trajecten van 6 weken. dat ontbrekende stukje waarom je het gevoel hebt dat ondanks al je groei nog net wat mist, waardoor je niet kunt doen waarvoor je hier nu werkelijk op aarde bent. Je loopt er steeds weer tegen aan maar je kunt het niet pakken.
Sleutelwoorden zijn: Veilig, bewustzijn en transformatie, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfempowerment en natuurkijk je innerlijk vrij gaan voelen. waardoor jij jouw meesterschap weer terug kan nemen.  Samen spelen.  In samen werking met mijn energetisch team,  de Asthors een healersras uit de 15 dimensie en de Azez  een groep lichtwezen die alle trillingsfrequenties in zich draagt, waardoor ze met alle frequenties op aarde kunnen werken, kunnen afstemmen. Samen werken we vanuit de hoogste frequenties mogelijk op aarde, waar je veel kan worden omzetten. We begeven ons in meerdere dimensies en op verschillende tijdlijnen om precies tot de kern te komen en het wat er dwars zit, trauma tot op het gen in het DNA om te zetten. Energetisch en medisch in verbindende combinatie samen één.

Of je bent gewend naar binnen te gaan en je eigen processen aan te kijken, maar net nog dat ene daar blijf  je nog steeds tegenaan lopen.
Samen kijken we waar de oorzaak is en omzetten. vaak is het niet wat je verwacht en is het te onveilig om dit deel zelf terug te halen. Er wordt wel van je gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces, dus ook thuis bewust bezig te gaan, met wat ik je vraag. na communicatie dat dit is wat haalbaar is voor jou. bv oefeningen. want voor verandering is ook verandering van jou nodig. als je altijd maar hetzelfde blijft doen en denken, wat ik heel goed snap veilig is voor je. maar daar gaan we mee aan de slag. je wordt op een veilige manier uitgenodigd uit je comfortzone te stappen, want die heeft je gepracht tot waar je bij mij begint.  zelfempowerment / persoonlijk leiderschap / zelfliefde (hartopener) veiligheid en vrijheid (je innerlijk en in de buitenwereld veilig en vrij voelen)  / zelfvertrouwen

Verhaal klant: “na 3 jaar lang long covid te ervaren; geen energie om wat dan ook dat te doen had. Nu na 8 weken werk ik weer in de tuin, doe boodschappen te voet, rijdt rustig 1,5 uur in de auto, waarna ze gelijk weer in de keuken sta om te koken. Iik heb mijn leven weer terug. “Mijn leven is 180 graden gedraaid.” Zegt ze met een stem vol emotie. “Ik heb mijn leven weer terug.” Anita S.

 Long covid
trauma
fysieke pijn
allerlei lichamelijk ongemakken en ziekte.
emotionele triggers
persoonlijk leiderschap 
chronische ziekte

Train de trainer traject voor healers met coaching skills die al veel innerlijk werk hebben gedaan.

We gaan op de aarde werken met de frequenties van de vijftiende dimensie. Uniek in de wereld. Samenwerking met de Asthors, het healersras

Uniek traject voor het eerst gegeven hier op aarde door Elisabeth Maria Louter. 
De pilot begint op 1 juli. dan gaan we met 6 healers de verandering van de nieuwe aarde inzetten. die zelf al het nodige innerlijk werk hebben gedaan.
Samen met ons de Asthors, het healersras van de vijftiende dimensie creëren we een ruimte op de aarde, waar we kunnen werken met deze frequentie waar alles mogelijk is. Waarom in een speciale ruimte, omdat de aarde deze frequenties nu nog niet dragen kan. maar door er mee te werken komen ze ook in jouw systemen, lichamen. waardoor jij deze frequenties ook op de aarde brengt vanuit jou als een druppel in de oceaan.  

Samen met ons ga je jouw eigen authentieke healing verdiepen, verbreden vanuit deze frequenties.
Je gaat ook onze healingsmethodes leren en ontvangen.
Hoe hoger de frequentie hoe makkelijker de vastzittende energie los trilt. Hoe makkelijker iets omgezet kan worden. 
Het traject duurt vier maanden. Waar we 8x bij elkaar komen, zowel live als online. Er 4 persoonlijk sessies zijn en tussen zijn wij er samen met Elisabeth Maria voor jou. Er is een gezamenlijke groep waar we uitwisselen.
Op de even weken, donderdagavond ben je deze 4 maanden van harte welkom bij onze healing.

Voor dit traject vind er een gesprek plaats, zodat we beide weten, voelen, dit is wat we willen. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. 
Wil jij bij de eerste horen die dit mede op de wereld zet? Super gaaf dat je dit mede in de wereld wilt zetten.
Het is nu een unieke positie waarmee je de wereld, de aarde begeleid naar een andere transitie die verandering op alle vlakken veroorzaakt in het spel van de mens op aarde. Waar het frequentie bereik zo wordt op getrokken, dat de lagere frequentie op deze aarde verdwijnen.   En er steeds meer mogelijk is.