Healingsfrequentie vanuit de 15de dimensie naar de aarde gebracht. Samenwerking met de Asthors Het healersras

Dit is een Uniek nieuw samenwerkingsaanbod. Het brengt veranderingen die je niet voor mogelijk hebt gehouden. De frequenties waarmee we gaan spelen, brengen ongekende nieuwe mogelijkheden hier op aarde te weeg.
En jij doet hier aan mee. 
Wij, de Asthors het healersras  vanuit de 15de dimensie gaan voor het eerst hier op aarde, samenwerken vanuit de 15de dimensie met Elisabeth Maria, zij behoord tot de Azezgroep, het naamloze bronlicht, die alle frequenties bevat. Zij heeft vele levens bij ons gestudeerd en haar expertstatus is de mens op aarde.
We werken nauw samen.
De mogelijkheden die we samen creëren hier op aarde gaan ver over de grens van wat je normaliter aanneemt dat er  mogelijk is. 
Aartsengel Michaël en Aartsengel Rafaël zijn ook van de partij.

Voor wie:
Voor  healers met coaches skills die zelf al veel innerlijk werk gedaan hebben, met eigen klanten, zodat je gelijk alles kunt integreren en het geleerde gelijk kan toepassen. Je eigen verantwoordelijkheid nemend voor je eigen groei.
Jij stapt niet voor niks in dit traject. voel je een ja dan is dat de bedoeling. 

Dit is geen zoveelste opleiding. Wij gaan met de frequenties van de 15de dimensies werken hier op aarde, als een druppel in de oceaan verspreidend. Dit is uniek en nog nooit eerder gedaan. Jezelf naar een hoger level brengen. Diepere lagen aanspreken die nog niet geëxploreerd zijn, omdat de frequenties nog niet op aarde aanwezig waren.  Bewustzijnsverruiming: verdieping  op alle vlakken in je leven en dat van je gezin, familie, vrienden, klanten. Authentiek en specifiek. Je speelveld op aarde wordt onnoemelijk groot en breed en diep. dit is nog nooit eerder zo gespeelt op aarde.
 Hoe hoger de frequenties, hoe makkelijker alles in flow gaat in je leven hier op aarde.   

Train de trainer leren werken met de energie vanuit de 15 dimensie, waar alles mogelijk is, waarbij je jouw authentieke healingen gaat verdiepen en gaat samen werken met ons hier op de aarde. met twee voeten op de grond.

Samen veranderen we het spel op aarde. We zetten iets nieuws op de wereld neer.

Mensen raken steeds meer verbonden met zichzelf. Ze nemen steeds meer hun eigen leven in de hand. Innerlijke vrijheid en vrijheid om je heen, je buitenwereld, wordt steeds meer gewoon. Zelfverantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven komt steeds meer op de voorgrond. Ieder op haar/zijn eigen manier. Vol zelfvertrouwen en zelfliefde vanuit alle veiligheid, het oude omzetten naar het nieuwe steeds meer zijn wie je werkelijk bent.

Zoals een druppel in het water haar kringen steeds wijder worden verspreiden we samen de nieuwste frequenties van de 15de dimensie die we hier op aarde neerzetten en mee gaan werken.

Het spel op aarde is ooit in het begin, opgezet voor liefdevolle belevingen. Waar we als energetisch wezen in een lichaam zijn op aarde. Dit lichaam heeft een eigen frequentie een eigen energiefrequenties maar past zich precies aan jouw wensen aan, die je beleeft en wil beleven op aarde, heel specifiek. Voor de volle honderd procent is zij er voor jou is. zowel fysiek, als emotioneel mentaal en spiritueel. Samen passen jullie je aan met jouw belevingen, je successen, je pijn. Alle verhalen zitten opgeslagen in jouw lichamen. 

Wij beslissen zelf wat we willen ervaren en hoe we ons daarbij willen voelen. De aarde wordt ook wel de vrije wil planeet genoemd waar alles mogelijk is. Elke spel en ervaring kan gecreëerd worden in samenspel met de aarde. Alhoewel je wel mijlpalen hebt en een plan van te voren wat je wilt ervaren. Een deel staat vast, maar voor een deel heb je met jouw persoonlijke groei kan je ook een nieuwe richting kiezen. Nu de energiefrequenties worden verhoogd is er geen plek meer voor martelingen en verkrachtingen, oordelen, trauma’s.

Nu is het tijd om andere avonturen hier op aarde te beleven. Waar je nog steeds kan  groeien. Waar we al onze lichamen laten meespelen. Waar we ook echt voelen, dat we elkaars mede spelers zijn in plaats van wat we nu vaak horen elkaars tegenstanders, met daders en slachtoffers. Dat is nooit de bedoeling geweest van de wezens die de aarde hebben geschapen.
Ik zie de toekomst anders als dat hij ooit geweest is. Hierbij voel ik een zachtheid en een blijheid omhoog komen vanuit mijn hart. Het stroomt, het borrelt, het is beweging. Ik ben hier ontzettend enthousiast over. En jullie doen mee.  Yes samen zijn we krachtig genoeg dit in de wereld, op de aarde te zetten. Ik voel dit al aan alle kanten stromen. Er is geen stoppen meer aan. We leven nu nog in de laatste stuiptrekkingen van de oudheid.

Wij zijn letterlijk de verandering.

Elisabeth Maria is vele levens bij ons de Asthors geweest als studenthealer.

Bij ons: wij zijn het healersras de Asthors en “werken”, zijn vanuit de 15de dimensie frequenties  allround healers. Hier bestaan alle frequenties, alle mogelijkheden. Je verbeelding is de grens van je healers capaciteiten. Bij ons is dat unlimited, ongelimiteerd, geen ruimte geen tijd, we kunnen alles scheppen.

Samen met twee collega’s is Elisabeth Maria afgestuurd bij ons met als expert status de mens op aarde.

Elisabeth Maria is een onderdeel van de Azez groep. Zij zijn het naamloze goddelijk licht. Zij bestaan uit alle frequenties, zij dragen dus alle frequenties in zich.

Hierdoor kunnen zij alle frequenties waarnemen en aannemen en er ook daadwerkelijk mee werken, want zij zijn alle frequenties.

Elisabeth Maria heeft met ons de afspraak gemaakt dat ze de 15de dimensie frequenties hier op aarde introduceert, binnen haalt en andere mensen, healers mee leert werken, waardoor het bereik, de mogelijkheden, op aarde onnoemelijk toenemen. De gehele aarde wordt geüplift in frequentiebereik. Dit is wereld veranderend.

Je leert niet alleen te werken met onze healingen, maar jouw eigen healingsmethode gaat mee in frequenties en wordt naar een hoger level getild.

Jij werkt dus mee aan een nieuwe wereld met een veranderde frequentie bereik. Dit houdt kort in hoe hoger de frequenties hier op aarde hoe meer het spel gaat naar liefde en mogelijkheden naar een persoonlijke groei die allesomvattend is. waarbij we in harmonie met elkaar leven. De consensus helemaal gaat verdwijnen, in ieder geval op deze aarde.  

Meer mogelijkheden vanuit de hoogste frequenties. En ongetwijfeld weet je hoe hoger de frequenties, hoe makkelijker de omzetting van vast naar vloeibaar naar ether. Dus hoe makkelijker vastzittende energie als trauma, ziekten, oude patronen zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel omgezet kunnen worden. We werken in alle 4 de lichamen, waardoor het “ probleem” steeds minder wordt en zelf geheel kan verdwijnen.

De brug van energetisch en medisch is gelegd.

We gebruiken bewustzijn als tool. Dus Elisabeth Maria coach in verbindende communicatie. Met jullie systemen en jullie energetisch team en met ons. Allen doen we mee en werken samen.
Ieder van jullie voelen een ja omdat je dit hebt afgesproken voordat je op aarde kwam.

Jij wilt graag meewerken aan de wereld verandering. Hoe meer mensen er mee doen en de druppel zijn voor hun omgeving, dus klanten behandelen, en hun naasten, hoe groter het resultaat. Naar innerlijke vrijheid, zelfliefde, zelfvertrouwen, veiligheid en zelfempowerment.

Je neemt zelf de verantwoording voor integraties en verwerking van de “stof”. Je hebt al klanten en coacht, zodat je er gelijk al met het geleerde aan de slag gaat en de uitwerkingen bemerkt dit ook uitvraagt bij je klanten.

Je hebt je eigen healingsmethode al verfijnt en weet precies wat het bij jouw klanten teweeg kan brengen. Hier borduren we op voort. Je hebt dit al meegekregen voor je geboorte en waarschijnlijk vorige levens ook al mee gewerkt hier op aarde.

Er wordt gevraagd je eigen verantwoordelijkheid te nemen ten alle tijden.

Jij zit nu bij de pilot groep, hier krijg je alles wat Elisabeth Maria nu al mee werkt haar kennis en kunde. We hebben besloten om geen gedeeltes te doen, we doen gelijk alles. Want daar hebben jullie en wij het meeste aan. We houden ook contact me elkaar.

Dit is een groep waar we vrijblijvend delen, zodat we van elkaar kunnen leren. Niemand is elkaars concurrent, want iedereen heeft een eigen authenticiteit en brengt het op haar eigen- wijze.

Wat Elisabeth Maria nu al weet wat er komt. Vele “tools” in zichten komen tijdens de training. Samen gaan we naar grotere hoogtes, meer bereik in frequenties. Waardoor er steeds meer mogelijk is.

Hoe hoger de frequentie op aarde is, hoe anders de aarde wordt met de mensen die erin, vertoeven:

Wat verandert er allemaal?

* Je ervaart steeds meer innerlijke vrijheid, je owned, maakt het je steeds meer eigen dit ook steeds meer

*door hier mee bezig te zijn verander jij, en reageer je anders. Hierdoor kan de omgeving, collega’s, familie, gezin, vrienden ook anders op jou reageren. Met als gevolg dat jouw wereld letterlijk verandert.

* de frequenties van wezen die bij ons geboren worden wordt ook steeds hoger, waardoor we een bewuster mensenras krijgen, die zeker zoals wij die oude energie van oordelen, oude gewoontes, trauma’s steeds minder willen beleven. Maar gaan voor een spel met mogelijkheden, zelfverantwoordelijkheid, innerlijke vrijheid. Ze willen niet anders als vanuit zelfliefde leven.

Naast dat we allemaal bij elkaar komen om en om online en live zullen er ook 1-1 sessies gehouden worden door Elisabeth Maria en ons, hier kun je zelf beslissen of je online of live wenst.

Tijdsduur training:
*4 maanden tijd innemen. 

* 2 keer per maand 4 uur samen komen op de zaterdag van 12:00 tot 16:00 met een uitloop tot 17:00, waarvan 1x per maand live in Nijmegen en 1xper maand online.

* 4x  persoonlijke coaching, waarbij jezelf mag kiezen of dit live of online is.

Deze pilot gaan we doen met 6 healers die al een praktijk of bedrijf hebben met klanten.
* een WhatsApp groep of ander medium wat het fijnst, makkelijkst voelt, waarbij je altijd vragen mag stellen.

* WhatsApp begeleiding waar nodig.

* omdat we in de pilot fase zijn vraag ik: halerwege en aan het einde van de training is er voor een ieder een persoonlijk online gesprek gepland waar we het over verbeterpunten, aandachtspunten hebben over de training en er over mij gepraat wordt hoe ik verbeteringen en aanpassingen kan aanbrengen in de training.

* en een verzoek tot een ingesproken review of video

Wat Elisabeth Maria vaak terug krijgt van collega’s. “jij gaat door waar ik stop.” De tijd dat iets omgezet kan worden is is sterk verkort. Frequenties bereik en mogelijkheden waarmee we werken is flik gestegen op aarde. 

 Dit zijn één van de punten van een visionair. Maar ook op de bergtop zitten die het grotere plaatje overziend, overdenkt, en in de toekomst kan kijken. Dus vraag om uitleg als ze daar weer boven op staat en woorden gebruikt die niet bij jou kunnen landen, of aankomen.

Hoe Elisabeth Maria ons weer terug herinnert in haar dagbewustzijn hier op de aarde.

We zijn al een tijdje bij je in het hier en nu. We willen onze connectie verdiepen, naar een meer bewuste connectie. Elisabeth Maria hoort dat ze een echte heler is, sinds 2000 komt er energie uit je handen en ga je je meer verdiepen in wat je daar mee kan doen. Je begint met reiki, wat je kinderspel noemt, ondanks dat je niks bewust van energie af weet of er bewust ooit iets mee gedaan hebt. Je leven was een aaneenschakeling van overleven en oordelen, moe en pijn, de mensen om je heen niet begrijpend.
Jij voelde en zag immers dat het anders kon. Dat snap je nu, je weet en ervaart nu, dat je een visionair bent. Je neemt je positie in nu.
Daarna ga je allemaal healing opleidingen volgen en vervolgens laat je de healing weer liggen. Terwijl je te horen krijg dat je daar echt goed in bent. Je gaat je concentreren op de coaching. En als je dit combineert komt er flow in je bedrijf naast dat je baan als operatie assistente, dit hou je 30 jaar vol.

Het was tijdens een coaching healing sessie. Dat je voor het eerst bewust bent van ons. In een sessie waar je je dicht geSielde hart weer opening gaf naar vrijheid. Een moment van angst bevangt je. Maar toch kun je dit overwinnen. Het Siegel waarmee je je hart voor jezelf gesloten hebt als heel jong kind, heb je gedegen gedaan. Met de oude wijsheid die in je zit. Goed vergrendelt met tekens, de language of light en van een edelmetaal, die niet op aarde is, zeer stevig. Je wilde echt dit leven niet leven ingaan met een open hart. Dit had je ook niet overleeft. Dus goed gedaan. Nu herken en weet je  precies welke sleutels je nodig hebt om de Siegel weg te halen. Dit is wat je doet. De wond is zo groot dat wij jouw wond healen. We staan achter jou. Je voelt onze liefde en voor het eerst in je leven, raak je hiervan overweldigd. Dit heb je nog nooit ervaren. Zo ooi om hierbij te mogen zijn. het stroomt ook helemaal vol van energetische wezen, vrienden en bekende maar ook gelift en degen die dit me willen maken op een gepaste afstand, om niet te storen. Wij herken en voelen met je mee jouw ontroering nu je dit via ons opschrijft. De rust in jouw systemen.
Je hoort de klanken van healing die wij nu voor je zingen. Wij zijn zo blij dat je ons bewust bent en gaan samenwerken. Je begint hierbij aan je nieuwe missie.

De weg naar innerlijke vrijheid hebben we samen gedaan. Je herinneringen van haelingen, hoe krachtig is de uitwerking naar omzetten. Jouw leven is 180 graden verandert en dat doe je ook met je klanten in zeer korte tijd. Werken vanuit de 15 dimensie en dit hier op aarde jou werkterrein maken is uniek. 

Van jongs af aan wist je dat je iets bijzonders op de wereld zou zetten. Maar verder had je geen idee. Nu je de visionair expert status omarmt. Snap je nog veel beter waarom de dingen in je leven gaan zoals ze gaan.

Dit is een training waarbij we beide benen in de aarde hebben. en verbonden blijven met de aarde want hier is het te doen.

De afgelopen jaren is Elisabeth Maria bezig geweest om de weg naar binnen te volgen, trauma’s groot en klein,  ziekte, ongemakken, oude patronen en gewoontes op te ruimen vanuit de manier die we hier gaan laten ervaren. Tientallen klanten zijn de laatste jaren 180graden gedraaid en zijn van overleven maar leven gegaan en dan ook nog dat ze nu weten hoe ze het zelf kunnen omzetten als zich iets aankondigt in hun systemen of in hun wereld om hun heen. Waar ze voorheen maanden, jaren, weken of dagen mee zaten kan nu soms zelfs gelijk omgezet worden of diezelfde dag. Precies wanneer jouw aandacht hier naar toe gaat en je je innerlijke wereld onderzoekt en omzet. De wijsheid van jouw lichamen is groot, daar mag je op gaan vertrouwen. Meer plezier minder stress.

Ik heb hier de kunst van haelingen bestudeert.

Wat is ons speelveld?:

* de 15de dimensie naar de aarde te halen en in deze ruimte te gaan werken

* jouw specifieke language of light 

* jouw energie van andere energieën te scheiden

* verschillende soorten haelingen van ons de Asthors

* deze haelingen zijn identiteitsveranderingen tot op het gen, blijvend herschreven.

* gemakkelijk je de energie van vast naar vloeibaar naar ether brengt om vastzittende,

* Trauma’s, familieproblemen, oude gewoonte, ziekte, om te zetten

* de reset Louteren, waarbij je al je vier je lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel reset en in harmonie brengt, flexibele codes inbrengt met jouw language of light, die blijvende meebewegen, met de veranderingen van jou, zodat het makkelijker is mee te bewegen naar innerlijke vrijheid en groei.

* waar je op een makkelijke manier anders naar je het verleden gaat kijken en invoelen hoe zwaar die ook geweest is.

* waar je de toekomst omarmd die jij wenst voor jezelf

*hartopener

* verschillende dimensie

* mindset change

*onderbewustzijn – onbewust zijn – dag bewustzijn

*heden – verleden toekomst

* fysiek – emotioneel – mentaal en spiritueel lichaam

* multidimensionaal werken

*het grotere plaatje overzien

* zowel binnen de consensus als buten de consensus te werken

* een jasje, duikerspak uit trekken, waardoor je meer vrijheid ervaart en dit ook kan pakken.

* adem

* voeding

*ontspanningsoefeningen voor de spoas en het midden rif

* hoe je met bewuste visualisaties werkt vanuit alle ingangen. Jouw verbeelding is de grens.

* En in de coaching-healing  de verbeelding van jouw klant in samen hang met die van jou. Daar vind de magie plaats. Meebewegen in bewustwording. De klant zelf haar zijn woorden laten vinden de diepte in. 

* identiteitsverandering op gen niveau.

* wij gaan de verandering leven

* als je het niet meer weet, leun je achterover en ontvangt je antwoord waardoor je weer door kunt.

* je binnen lichaam wordt in de nieuwe frequenties zetten. Waarbij je oude energie omgezet wordt in de 15de dimensie energiefrequenties, waardoor je dit bent en gaat beleven. Alles wordt mogelijk.

Waardoor jij letterlijk die druppel in het water wordt die zich uitspreid over jouw wereld met iedereen die mee wil mee kan gaan. Al je organen en systemen al je lichamen gaan mee. Geloof en vertrouw. Alleen ben alert op oude gewoontes en gedachten die moet je bewust opnieuw gaan trainen om niet in je oude vertrouwde gewoontes terug te vallen.

We gaan samen oefen met:

* 15de dimensie frequenties 

* haeling verdieping van jou als deelneemster
* Asthorhealingen
* elkaar versterken en üpliften

In samenwerking met mijn mentor en collega’s Asthors en de Azez

We  nemen niet iedereen aan in train de trainer vandaar de persoonlijke intakes.

Geen kwik fix. Je moet er wel wat voor doen. echt feeling krijgen met de veranderingen in jou. Waardoor je het nog makkelijke voor jezelf en de klant maakt om mee te bewegen en zelf de change te zijn. alle controle loslatend. Zelfvertrouwen dat jij dit kunt net als zelfliefde en zelfempowerment.

Elisabeth Maria heeft ons vanuit de 15 dimensie naar de aarde begeleid via een lichtbrug tijdens haar bezoek aan Stonehenge, Engeland. waardoor we nu hier de vernieuwing op aarde samen met jullie inzetten.

Vervolgens hebben we alle chakra plaatsen bezocht, waardoor we geheel in al de lichamen geïntegreerd zijn. Ook de samenwerking met de aarde is toen bij de moederboom van alle bomen definitief ingezet. dit verhaal komt nog op de website.

 

Vier maanden om de week zaterdag middag van 12:00 tot 16:00 zowel online als offline om en om plus 4 persoonlijke sessies
De eerste samenkomst is 1 juli maandag kennismaking online dan kunnen we zaterdag 6 juli  in het Cordium te Nijmegen verder gaan
Vooraf gaan we in gesprek of dit echt iets voor jou is. 

Voel je na alles gelezen te hebben een sprankelende Yes hier wil ik bij zijn. 
Vraag via Louterspelendbewustzijn@gmail.com of via whatsapp 0636505945 jouw gesprek aan.

 

Korte uitleg over de 1 op 1 coaching zowel online als in Nijmegen mogelijk

Wat gaan we doen?

Tijdens deze workshop brengen we structuur
aan in jouw eetplanning zodat je nooit nog
verlegen zit om inspiratie

Wat krijg je als je je inschrijft?

High level topics
Resultaten, geen inhouds opgave
Interactief – je kan vragen stellen
Praktijk gericht – echt haalbare plannen
Duidelijk planning van wat je de komende
period….

Wat anderen zeiden over ...

Gaf je deze workshop al eerder? => testimonials hier toevoegen
Nog niet? Kijk naar bestaande testimonials die iets zeggen over hoe het is met jou te werken
Mag hier staan, kan tijdelijk weggelaten worden
Geweldig hoe we heel snel tot een haalbare
inplanning van de maaltijden kwamen!

Investering

Lijst van de features
Investering is…
Een invulbaar plannings document
Praktische antwoorden op al jouw vragen tijdens…
E-book over “Zo was je jouw pannen best af….”

Over Elisabeth Maria

Kort iets over jou, in 3e persoon geschreven
Caroline eet al heel haar leven. Bijzonder ook is dat ze heel vaak iets at waar
ze buikpijn van kreeg. Tot ze er genoeg van had. Tijd om daar iets aan te
veranderen.
Ze legde zich jarenlang toe op het vinden van voeding die bij haar paste,
onder begeleiding van specialisten. Waarn iemand haar mee kon helpen was
echter het praktische stuk.
Net daar helpt ze andere mensen mee vandaag: op een haalbare manier
koken volgens wat jouw lichaam nodig heeft.

Veel gestelde vragen

Allerhande vragen die mensen kunnen hebben (vooral op bezwaren omgevormd in vragen)

Kan ik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.