Transformaties vanuit de diepte in jou 6 of 12 weken traject

Transformatie behalen door humor en creativiteit op geheel eigen-wijze, jouw eigen wijsheid aanspreken. Jouw antwoorden weer herinneren. jouw eigen unieke frequenties weer voelen en inzetten. 

Leerdoel is:
* dat je zelfhealend vermogen aanzet, waarbij je zelf herkent, wanneer er een emotionele trigger zich aandient, een bewustwording.
*Waardoor je de trigger zelf kan omzetten en deze niet meer de baas over je is. 
*Hierdoor verandert jouw perspectief, en creëer je veel meer mogelijkheden voor jezelf.

*Onderscheidingsvermogen en je eigen veilige ruimte creëren.
*Weten wat jouw kracht is.
* Ervaren dat jij de hoofdpersoon in je eigen leven bent. 
*Zorgen voor je eigen innerlijke vrijheid, waardoor de buitenwereld steeds minder invloed heeft op jouw overdenken, triggers, en fysiek vastzetten van trauma, (ziekte) want dit is dan niet meer nodig. Hierdoor kun je veel lichamelijk lijden loslaten. 

Korte intro over jouw aanbod

Persoonlijke trajecten precies op jou afgestemd. Van 6 en 12 weken. Transformatie van jou als persoon is gegarandeerd. Elisabeth Maria werkt samen met ons de Asthors. samen gaan we de diepte en vinden de oorzaak van jouw probleem zonder er verder in te duiken. Veiligheid is wat voorop staat. anders kun je nooit de verandering inzetten. 
Jij bent degen die bepaald wat je wilt omzetten. Wij faciliteren en begeleiden. jij bent altijd degene die verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces. Dit is niet wat wij kunnen overnemen. Maar daardoor krijg jij het bewustzijn op je problemen, waardoor je bewust krijgt dat altijd onderliggend trauma de problemen van nu veroorzaken. In je lijf, met emotionele triggers en het alsmaar malen in je hoofd. Wij dragen zorg voor al je vier lichamen, in verbindende communicatie. 
Je leven is vooral tijd verandert. 180 graden gedraaid.
Ook van jouw directe omgeving.  
Na het traject kun jezelf bij emotionele triggers herkennen, waardoor je ze zelf kunt omzetten zonder er weer een hele tijd in verzand te raken.

Je krijgt tips voor hoe ook jij zelf vastzittende energie kan aanpakken waar je last van hebt.

Korte uitleg over de 1 op 1 coaching / healing.
Persoonlijk in trajectvorm tot op het gen omgezet wat jij wenst om te zetten. online

 

Wat gaan we doen?

Wat krijg je als je je inschrijft?

Interactief – je kan vragen stellen,
Praktijk gericht
Duidelijk planning van wat je de komende periode, zelf wilt inbrengen wilt omzetten. is dit eenmaal omgezet vanuit een veilige omgeving in jou, dan kijken we wat er nog meer mogelijk is, wat je voorheen niet kon zien en nu zelf kan doorvoeren.  

Wat anderen zeiden over ...

Elisabeth Maria geeft deze persoonlijke healing/ coaching nu al jaren en vele levens van klanten zijn aanzienlijk verbetert. Van overleven naar leven en weer plezier hebben in de dingen die je doet. Het leven heeft zoveel meerwaarde gekregen  tijdens en na het volgen van jouw trajecten.
Twijfel je nog of deze trajecten voor jou zijn? Kijk naar onderstaande testimonia die iets zeggen over hoe het is om met Elisabeth Maria en haar team van energetische wezens vanuit de 15de dimensie samen te werken.

Persoonlijk 6 en 12 weken trajecten, transformatie garantie

“Het voelt als een nieuwe ik. Niet alleen een jas, maar een inwendige nieuwe ik. Ik wil gaan dansen door het leven. Zoveel mooie dingen ontdekt. Dingen die ik niet wist van mezelf. Dingen opgeruimd. Zoals ik al bij het laatste chakra zei. Met mijn voeten de parels op de weg volgen. Nieuwe mogelijkheden. Nieuwe mogelijkheden waar ik echt heel blij van ga worden. Dat weet ik nu al. En daar word ik heel ontroerd van. Sabine

Wat deze 12 weken Anita S. brengt na 3 jaar last te hebben van post covid
In het volste vertrouwen. Heb ik zo gezegd mijn lot volledig in je handen kunnen leggen. In het volste vertrouwen dat het goed kwam. Dat we samen de mogelijkheden zouden vinden om beter in mijn energie te kunnen komen
Ja, dat is duidelijk gelukt, want ik heb enorme gesprongen gemaakt, van het dagelijks uitgeput zijn naar niks doen. Ben ik nou zover dat mijn hoofd veel leger isIk kan veel meer dingen loslatenDaar hou ik dus ook veel meer energie aan over, door, over. Dus kan ik gewoon de dag door
En die dag, die is intussen al aardig langer geworden dan dat die was. Want die was van ’s nachts geen oog dichtdoen, tot ’s morgens uitgepunt zijn, dus langer blijven liggen. Tot ’s morgens, ja, wel opstaan om negen uur of vroeger als het nodig is en gewoon door kunnen tot ’s nachts 12 uur. 
Met heel veel dagen al dat ik niet eens de behoefte voel, om te gaan zitten of te gaan liggen. Gaandeweg is ook mijn hoofd heel veel helderder geworden. Ik kan veel beter alweer focussenIk kan weer stukjes lezen, ik kan weer beter onthoudenDus het is niet alleen die energie, maar ja, ook dat. Er zijn zoveel klachten al verminderd van de heftige hartkloppingen. Ja, ze zijn er nog wel, maar heel beperkt af en toe. Ik hoef me daar niet meer druk om te maken. Ja, ik ga echt de goede kant op. Dus dit wordt gewoon mijn jaar. Ja, wat willen we nog meer? 
Het gevoel van: Is dit het nou? Moet ik het hiermee doen? Wil ik zo oud worden? Naar wat ik nu kan.
Dat is gewoon onvoorstelbaar. Ik dank je, want dat is heel veel waard. 

 

 

Investering

Op aanvraag na een 1ste gratis gesprek

Over Elisabeth Maria

Elisabeth Maria is 30 jaar allround operatie assistente geweest in verschillende ziekenhuizen in het land. Haar opleiding heeft ze in Radboud gevolgd in Nijmegen. Hiernaast is zij al 24 jaar jaar energetisch bezig op een steeds dieper level. HBO Para medisch natuurgeneeskundig therapeut

 

Veel gestelde vragen

Is er altijd een transformatie?
Ja Welke dat kan ik van te voren niet zeggen want jijzelf bent altijd verantwoordelijk voor jouw eigen proces. Ik mag niet ingrijpen in jouw systeem.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Toggle Inhoud