Jezelf transformeren in 6 weken Nieuwe mogelijkheden zien en doen

Is dit mogelijk ? Jazeker We gaan de diepte in en verlagen de bodem, zodat we samen de oorzaak vinden zonder er op nieuw in te duiken. want dat heb je al vaker gedaan en als je dit leest, heeft dat jou  maar voor een deel geholpen.

* zelfvertrouwen
*zelfempowerment
*vrijheid
*zelfliefde
*veiligheid
*Bewustzijnsverruiming
*persoonlijke mega groei/ next level
*healheid je lichamen met elkaar laten communiceren en resetten.
* meer en andere mogelijkheden zien

Korte uitleg over 

Wat gaan we doen?

Het is een persoonlijk traject perfect op jou afgestemd. Dus voor iedereen is de hulp vraag anders.

Wat krijg je als je je inschrijft?

6 weken traject helemaal op jouw afgestemd.
6 sessies van healing en coaching
Tijdens deze 6 weken is er de mogelijkheid om 3 keer mee te doen met de donderdag avond healingen van de Asthors 
High level 
Blijvende Resultaten, verandering tot in je gen.  
Jij hebt altijd de leiding over je eigen proces, we spreken jouw eigen wijsheid aan. Waardoor je zelf vertrouwen krijgt en je jezelf enorm empowert. Ik begeleid jouw proces. begeleid jou naar de plek waar de vastzittende energie in beweging komt en omgezet wordt.  
Vastzittende energie kan zijn een trauma, een ziekte, ongemak.
Maar je kunt ook komen voor zelfliefde, je hart weer te openen voor jezelf of je vestigingsmuur afbreken, een ander perspectief ander inzichten. Eigen plek innemen. kijkje nemen op verschillende tijdlijnen. Je systeem Ontstressen.  
Interactief – je kan vragen stellen op de whatsapp.
Praktijk gericht – wat je geleerd heb kun je gelijk in de praktijk brengen
Wat er omgezet is klaar. 

Wat anderen zeiden over ...

*De rust die Elisabeth Maria uitstraalt geeft vertrouwen voor wat komen gaat. Simone Ambulance medewerkster

* Directheid, eerlijkheid aan de ene kant en toegankelijk aan de ander kant, zorgde ervoor dat Elisabeth Maria die punten wist te raken in haar vraagstelling die er toe deden voor mij. Het ging ergens over en leidt ergens toe. Ik voelde mezelf soms vertragen en soms versnellen en kon in contact met Elisabeth Maria daar snel in schakelen, waardoor ik veel inzichten en bewustzijn op eigen patronen en eigen kwaliteiten kreeg. Handvaten en bewustwording om verder te gaan. Alles voelde als een flow en een open hart verbinding. Zo wil ik in het leven staan. Léonne Meijs

Zij weet juist iets aan te raken, waardoor je weer even anders gaat kijken en denken wat ik soms vergeet.  Ingrid medium

*Wat een bijzondere ervaring was dat. in een paar uur tijd ben ik waar ik al jaren naar op zoek was. Ik heb diep in mezelf gegraven (zelf en met behulp van anderen) in de periode hiervoor, maar heb nooit weten te bereiken. Wat Elisabeth Maria voor elkaar heeft gekregen Jan Heering NLP master 
Na een half jaar. Ik ben op reis, iets wat ik altijd al van droomde. Het lijkt erop dat alles waarvan ik droomde nu werkelijkheid wordt. Ik voel me totaal vrij om te doen wat mij plezier geeft.

Een aantal weken geleden dit traject met Elisabeth Maria gedaan. Heel fijn en leerzaam. de kwartjes vallen nog steeds. Merk dat ik mijn nare gevoelens sneller herken en er meteen iets aan kan doen met de oefeningen die ik gekregen heb. Mireille Smits

 

 

Van Elisabeth Maria heb ik vleugels gekregen en ik doe ze nooit meer af. Jacqueline H. Intuïtief fotograaf, Kreta specialist Reizen in je eentje en aansluiting vinden
Klant 1
Jacqueline H. Intuïtief fotograaf, Kreta specialist, reizen in je eentje en aansluiting vinden

Investering

*6 weken gaan we samen werken.
*Hiernaast vraag ik je tijd te investeren om dingen anders te doen als anders. Wat dan, dat bespreken we samen.  Anders blijf je van hetzelfde aantrekken. Daar kies je niet meer voor als je met mij gaat samen werken.
*Jezelf te observeren: Wat en hoe denk je over jezelf. Hoe voelt dat? Is dit wat je wilt voelen?
*Commitment naar jezelf toe, om te doen wat er voor nodig is, zelfverantwoordelijkheid te nemen. Ik kan je wel begeleiden, maar ik kan het niet voor je leven, dat is aan jou. 
* opschrijven iets bijhouden, zodat je realiseert, bewust wordt, hoe snel en wat er allemaal verandert, transformeert in zeer korte tijd. 

 

Waarvoor komen mensen bij mij?
*Blijvende resultaten, verandering tot op je gen
*Je werkt met beide benen op de grond. Aarding is belangrijk. Je hebt het hier te doen op aarde. 
*High level, werkende met de Asthors het healersras vanuit de 15de dimensie
*Jij hebt altijd de leiding in jouw proces, we spreken jouw eigen wijsheid aan. Waardoor je vertrouwen in jezelf krijgt, dat je het kan.
*Je geeft ook je eigen woorden aan wat er in je gebeurd.
*Dit geeft jou bewustzijnsverruiming en grip op wat er was en nu is.
*Dit alles empowert jou enorm.  
*Ik begeleid jou de diepte in waar het zich afspeelt, waarvoor je bij mij komt in alle veiligheid.
*Men heeft wel eens de vergelijking getrokken met de bodem van een zwembad, die je extra verlaagt, verdiept, zodat je de nog diepere lagen kan ontwarren en aanspreken, bewust maken. 
*Het onderbewustzijn laten spreken.
*Helderheid
*Je ervaart meer mogelijkheden als voor heen. Waar je in vast zat is geopend, waardoor je blikveld is verruimd.
*verbindende communicatie met al je 4 lichamen weer op elkaar afgestemd. fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel
*Ben je hooggevoelig, dan is het belangrijk dat je onderscheidingsvermogen leert, welke energie is voor jou en welke van de ander. 
*Stressrelease
*Ademoefeningen: Je eigen ruimte innemend. Dit kan pas als je je veilig voelt. Maar dan is adem ook het meest krachtige middel om je totale systeem op orde te krijgen. Adem heeft invloed op o.a. hart en vaat ziekte, immuunsysteem, hersenen, stress, neurotransmitters, zuurstof opname en verdubbeling van mitochondriën. spijsverteringskanaal enz.
*vitaliteit
*Frequentie verhoging
*Klachten van zowel fysieke, emotionele als psychologische aard.
*Meer energie
*Nieuwe programmeringen
*Zowel energetisch als medisch werkend

 Ziekten als longcovid, angst

Over Elisabeth Maria

Veel gestelde vragen

Antwoord: We werken intensief samen, perfect op jou afgestemd. Door verbindende communicatie met al jouw  vier lichamen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gaan we de diepte in. We verlagen de bodem, zodat we echt de werkelijk kern raken waar jij steeds weer tegen aan loopt en niet verder komt. De verandering is op gen niveau blijvend. Omdat ik vanuit de 15de dimensie werk, waar alleen maar heling frequenties zijn en kristallen helderheid. Kan vastzittende energie, wat trauma, oude gewoonten, oude programma’s, emotionele, fysieke en mentale struggels omgezet worden naar vloeibaar, waardoor jouw probleem omgezet kan worden zonder er weer opnieuw in te duiken. 

Als je al  het nodige  innerlijk werk gedaan hebt en al bewust bent van je doen en laten in, gedachten, emoties. Waar je op het punt staat van, dit kan ik niet alleen oplossen. maar ik heb er wel last van ik kom niet verder . Dan ben je bij mij aan het goede adres. En gaan we samen aan de slag.   

Het trauma is nooit het probleem. Het probleem is dat je een stukje van jezelf bent kwijtgeraakt tijdens je ervaring. Het was te heftig om hierbij aanwezig te blijven, te zijn voor dit deel. Dit deel heeft zich afgescheiden van jou. Dat was toen de enige mogelijkheid van overleven voor jou, jouw strategie. Dit gebeurd meestal geheel onbewust.
Wij duiken niet meer in het trauma, maar we halen jouw deel weer terug. Soms komt het deel gelijk terug en integreert in jou. Soms duurt het wat langer om de veilige weg terug te bewandelen.
Door mijn jaren langen begeleiding van klanten, heb ik de kennis en kunde om vele wegen te bewandelen naar healheid op de authentieke manier die bij jou past. Waardoor je trauma, fysieke klachten, oude gewoonten, programma’s op een veilige manier kan omzetten. Jouw afgescheiden  delen weer terug haalt. Dit geeft jou weer vrijheid en nieuwe mogelijkheden om aan te boren. Angst om te veranderen wordt ineens veilig om te veranderen. Omdat je steviger in je lichaam zit dus steviger en meer geaard in jezelf. Jezelf vrijer voelt is er veel meer mogelijk als voorheen. 

Toggle Inhoud

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.