Samenwerken vanuit de 15de dimensie, hier op aarde met het healersras de Asthors en de Azez

Samen iets nieuws opzetten hier op aarde. De basis is al gelegd. Jij bent waarschijnlijk al gewend om met de 12 dimensies of met chakra’s te werken. De dimensies beschrijven hoe wij als mens onszelf spiritueel ontwikkelen en omgaan met tijd, oordeel, ruimte en ons mens zijn. 

De 15e dimensie waar wij mee werken gaat om helderheid, een groot wit licht, en enorme liefde. Deze liefde overweldigt je. Je zult begrijpen dat het heel lastig is om dit onder woorden te brengen. De healing vanuit de 15e dimensie is mij geleerd door de Asthors, een healers volk. Ik heb vele levens bij de Asthors gestudeerd en ben afgestudeerd als allround healer. Mijn expertise is de mens op deze aarde

Wat doe jij vandaag om je frequentie te verhogen?
Welke passie komt het eerste bij je op en laat jouw ogen stralen?

Ik vertel je graag wat er vandaag gebeurde. Vandaag werk ik samen met andere vrouwelijke ondernemers in een mastermind. We houden elkaar scherp in ons ondernemerschap.

Mijn project vandaag is werken aan het nieuwe Train de Trainer-traject dat ik binnenkort lanceer. In dit traject gaan we samen de 15e dimensie frequenties verspreiden op onze aarde. We werken hier op aarde samen met het healersras de Asthors en de Azez, waarbij healers met coaching skills worden uitgenodigd nog meer de verdieping in te gaan.

Onbegrensde mogelijkheden.
Er gebeurt nu heel veel bij mijn klanten in trajecten en bij mijzelf nu ik ja heb gezegd om meer mensen mee te nemen en hierin te begeleiden en trainen en zo de innerlijke wijsheid weer aan te spreken. Er gebeuren healingen waarvan ik al jaren gedroomd heb dat ze bestonden. De mogelijkheden zijn echt grenzeloos. Alle frequenties die je kunt bedenken zijn hier aanwezig. Het wordt een prachtige persoonlijke reis, waarbij je je klanten meeneemt naar healheid. Je bent altijd jouw eigen beperking en die gaan we vrijmaken.

Uniek en authentiek op ieders eigen-wijze.
De mogelijkheden hier op aarde voor de mens gaan hier ver over de grens van wat men normaliter aanneemt dat er mogelijk is.
The sky is not the limit.

Laten we verbinden en samen de wereld weer leefbaar maken, waar een ieder met plezier zijn eigen plek kan innemen.

Een unieke training van vier maanden geïnitieerd en begeleid door Elisabeth Maria Louter

Vanaf 2024 start de unieke Train de Trainer training waarbij jij leert werken met de frequenties van de 15e dimensies. Ik begeleid de groep en we worden volledig ondersteund door het Asthors healersras . Deelname aan deze training is uitsluitend mogelijk na een persoonlijke intake. Je leest meer over deze training bij aanbod. 

#louterspelendbewustzijn #Astorhealingenvanuitde15dedimensieopaardegebracht #zelfliefde #Zelfverzekerdheid #transformatie #lef #vanuitalleveiligheid #empowermed #innerljkevrijheidgeeftookvrijheidvandewereldomjeheen