De kracht van jouw keuzes in het nu kan zomaar een andere richting geven aan jouw leven

Elke wandeling mis ik mijn lieve eigenwijze Kooiker Nira, waar zij stilstaat om te snuffelen, een andere hond begroet, haar eigen weg inslaat.

De kracht van haar eigen keuze maakt in het nu moment, kan ze zomaar van richting veranderen, wat het vervolg van de wandeling beïnvloed.

Nu als ik aan de wandel ga laat ik mezelf uit voor mijn gevoel met een knipoog. Deze gedachten heb ik altijd als ik iemand zonder hond zie wandelen. Maar het is veel meer dan dat.

Zo ook gisteren.

Ik loop door de wijk in gedachten over mezelf, mijn bedrijf, nu ik een nieuw traject, nieuwe uitdaging ga toevoegen: “Train de trainer het hoe, wat, waar en wie. Waar ik collega healers uitnodig en vanuit de 15de dimensie ga leren werken, waarin hun eigen vorm van haelingen verdiepen en ze nieuwe technieken van de Asthors gaan leren.

En plots hoor ik achter me een jongen zeggen. “Dag mevrouw.”

Ik kijk op in de richting naar het geluid van de stem. Ik zie een middelbare scholier op de fiets voorbij komen. Hij kijkt achterom en lacht en zwaait vriendelijk naar mij.

Ik zwaai terug en zeg lachend “hoi”.

Dat vluchtige moment van contact. Het moment van elkaar zien. Elkaar zichtbaar maken Is goud.

Ik denk met plezier aan wat mijn klanten nu aan transformaties beleven in mijn trajecten, dit wil ik zeker ook voortzetten.

De gehele wandeling loop ik met een warm hart en een glimlach op mijn lippen.

Ik voel me nog steeds als ik aan dat ene vluchtige spontane moment van contact terugdenk, warmte om mijn hart en een glimlach op mijn gezicht. Zachtheid.

Hoe krachtig is een enkel moment in je hersenen gegrift. Positief dan wel “negatief”. Soms even, maar vaak voor een lange tijd.

Het zijn enkele woorden of een paar zinnen. Iets wat op je netvlies gebrand staat, Ze raken jouw en komen bij je binnen komen.

Als ze raken, voel je een emotie op dat moment en is het moment opgeslagen in jou systemen, al jouw 4 lichamen.

Fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel.

Positieve emoties en gedachten vormen geen probleem. Maar wat je ervaart als “negatief,” waar je last van hebt, bewust dan wel onbewust. Kan op den duur pijn en ziekte en moeheid veroorzaken als je de negatieve emoties niet omzet in jouw systeem, niet verwerkt.

En iedere keer als er weer een soort gelijke situatie of woorden tegen je gezegd worden, voel je de pijn en sluit je jezelf steeds meer af voor jezelf.

Je laat een deeltje van jezelf onzichtbaar worden.

Zelfs als je het onbewust keer op keer in je hoofd en emotioneel afspeelt in jezelf kan het zich gaan uiten in jouw 4 lichamen in onverklaarbare klachten, tot uitval, onbestemd gevoel, angst, onzekerheid maar ook daadwerkelijk in je lichaam en geest in auto-immuunziekte, mentale klachten of allergieën. Je lichaam is moe tot op het bot.

Al je energie voelt als op. Dit klopt ook want dit proces kost je enorm veel energie om dat dit niet jouw normale staat van zijn is, wie je werkelijk bent.

Herken jij dit bij jezelf?

En wil je weer vrij kunnen leven? Jouw delen die zich onveilig voelen weer de vrijheid geven en zich weer in jouw, en jouw leven toelaten?

Sta je nu op een kruispunt, een keuzepunt en wil je nu voor jezelf gaan, en uit deze rollercoaster waarin je bent beland uitstappen?

Je klachten omzetten en transformeren naar healheid in jezelf?

De keuze maken voor zelfliefde en jezelf gaan vertrouwen dat ook jij een ander leven kan hebben, als dat je die nu beleeft, waar je nu bent.

Jezelf empoweren?

Je bent je bewust van het feit dat jouw leven anders kan, veel meer in harmonie met wie je werkelijk bent. Je wilt nu stappen ondernemen de keuze voor jouzelf te gaan? nu is jouw tijd voel je aan alle kanten?

Geef me een seintje. Jouw verschil in levensvreugde is een bewuste keuze van jou om te willen veranderen in alle veiligheid, zonder de wond weer open te reten door er weer keer op keer over te praten, dat is echt niet meer nodig. Ik ben er voor jou.

Een moment van contact, zoals hierboven kan jouw leven voorgoed veranderen.

Vanuit verbindende communicatie met een liefdevol hart.

Voor Transformaties van 180 graden, jezelf en daardoor jouw leven te veranderen is lef voor nodig. Het is enkel een keuze om met de juist voelende persoon de diepte van jezelf in te gaan vol vertrouwen dat je jouw leven kunt omgooien en gaan doen waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Al mijn klanten zijn superblij met hun nieuwe leven. Hernieuwde vrijheid in zichzelf, weer energie, waar er meer een meer momenten zijn van volledig in jezelf geloven en vol energie gaan voor waar jij naar toe wilt. Met plezier in het leven. Klachten verminderen.

Alles is een moment opname. Waar beslis jij nu voor en maak je de keuze om die wereld van verschil jouw toe te laten komen. Jij kiest voor hoe jij elk volgend nu moment wilt voelen en in jou leven wilt staan, wat jouw nieuwe acties zijn, hoe jij je wilt voelen. Jij hebt deze power.

Gebruik hem en zet hem in.

Ik begeleid jou graag in jouw proces naar healheid.
Waar jij altijd zelf verantwoordelijk voor bent.

Ik coach bewust vanuit verbindende communicatie met jouw gehele systeem en bewaak een veilige ruimte voor jou om te transformeren. Dit doe ik samen met mijn energetisch team. En verder zet mijn haelingen in vanuit de 15de dimensie hier naar de aarde gehaald.