Wie ben ik dan om dit op de wereld te verspreiden, waardoor het spel op aarde gaat veranderen?

Tekst video:
Ik wist niet na alles wat ik al had opgeruimd, innerlijk werk, dat ik nog steeds zo bang kon zijn. Bang om te doen wat ik had afgesproken hier te doen. Mijn Missie. Ik heb lopen afleiden ik heb van alles gedaan om maar niet te hoeven beginnen. Terwijl ik al lang was begonnen.
Maar wat hield me tegen? Wie ben ik als mens om dit op aarde neer te zetten. Wie ben ik?
Vroeger hield ik me klein en onzichtbaar, zodat ik niet boven het maaiveld uitkwam. Maar nu wordt er werkelijk van mij verwacht om boven het maaiveld uit te komen, en dat als mens Elisabeth Maria Louter. Nou dat eh vond ik nogal wat.

En wat is dan mijn Missie? Mijn missie is: Hier op aarde om de frequenties te verhogen zodat we een ander spel op aarde gaan Spelen, zodat we uit de oordelen gaan, uit de trauma’s gaan. Dat het gewoon echt een spel wordt waarbij we vanuit zelfvertrouwen, zelfliefde en verbinding, bewustzijn weer een heel ander leven kunnen gaan leiden. Een leven, waar de aarde oorspronkelijk ook voor bedoeld is.

Maar wie ben ik dan? Om dat de wereld in te zetten.
Ik ben daarvoor Opgeleid. Ik kan niet anders als het nu doen. Eigenlijk is dat supertof hé, samen de frequenties Verhogen. 1 juli begin ik met een aantal healers die ook net als ik, het innerlijke werk hebben gedaan. Zij verspreiden het weer onder hun klanten en naar hun gezinnen, collega’s dus het wordt echt een beweging die we neerzetten, waardoor “Het spel op aarde” veel leuker en veel speelser wordt als wat het nu is.
Waar het nu zwaarder is en een stuk logger.
Dat is eigenlijk zo niet meer de bedoeling.

Dus hoe gaaf is het eigenlijk om dit te gaan neerzetten. We beginnen met vijf healers die al het innerlijkwerk hebben gedaan en die weten. Yes ik ben ook hiervoor opgeleid en ik ga samen deze frequenties verspreiden. Het is al op de wereld gezet, daar heb ik een bijdrage in mogen hebben. Het is er al, ik doe dit al een tijdje met mijn klanten en het is echt zo geweldig wat zij voor stappen en sprongen maken in hun leven.
Ze zijn niet meer moe en hebben energie, ze weten wat ze willen, ze weten wat hun krachten zijn. Hun leven is gewoon 180 graden omgedraaid. Door de energie in beweging te brengen, alles wat ze nu in enen weer wel kunnen, waar ze ook in geloven dat ze kunnen. Ja dat ze gewoon hun missie gaan Leven.

Daar ben ik dan met mijn missie die ik te groots vond voor mij als Mens. Maar ja ik ben er voor opgeleid. Ik ben een AZEZ, een groepsenergie, het naamloze bronlicht. Ik ben niet één energie AZEZ energie maar wij zijn, bestaan uit een groep energetische wezens en het heldere bronlicht.
Dat betekent dat we alle frequenties in ons hebben en daarom kon ik ook bij de Asthor studeren, dus ik ben levenslang hierin onderwezen.
Er staan ontzettend veel energetische wezens achter mij staan. Die echt zoiets zeggen Van: “Doe het nou ga, het nou doen” Werkelijk die stap in het diepe nemen, om meerdere mensen te begeleiden vanuit de 15e Dimensiefrequenties.
Waarbij ook jouw klanten razend grote sprongen kunnen maken: net als je gezin, collega’s, vrienden, worden uitgenodigd vanuit de energie hun frequentie te verhogen. Jij traint waarschijnlijk ook nog weer andere healers, of andere ondernemers die deze frequenties weer verder verspreiden. Weet je dan verspreid het zich Echt.
Als jij nou voelt ik wil hier bij zijn. Ik ben diegene die het innerlijke werk gedaan heb. Yes Elisabeth Maria. Hier heb ik op gewacht. Dit is wat ook ik te doen heb, net als jij. Ik zou zeggen kom erbij. Want wij als mens kunnen dit alleen maar doen hier op de aarde. De energetische wezens die kunnen dit hier niet, die kunnen ons wel Begeleiden. Wij als mens hebben het hier te doen op Aarde. Wij voelen, wij hebben die ervaring. Wij hebben dat Helder weten, die connectie met de Energie. Maar we hebben ook een helder Voelen. Wij zitten hier in dit lichaam. Dus wij zijn degene die het op aarde te doen hebben.
Voel jij die Yes!. Zoek me dan op. Elisabeth Maria Louter van Louter Spelend Bewustzijn. Dan gaan we samen in gesprek
Jee we gaan het doen het spel op aarde veranderen yes.