Aanbod

Samen met mijn energetisch team faciliteren we een veilige geaarde ruimte, zodat jij bewust jouw transformaties in kan gaan. Energetisch en medisch in verbindende communicatie. Voor precies dat ontbrekende stuk waar jij steeds tegen aan loopt, soms zelfs leegloopt. Blijvend tot op het gen verandert. Na een traject weet je zelf naar binnen te gaan als er voor je gevoel iets niet klopt om dit gevoel om te zetten naar kloppend. doordat ik dieper doorvraag en kijk komen we bij de oorzaak van jouw problemen. Waar de meeste stoppen bij de gevolgen aan te pakken. ga ik dieper en wordt je bewust van de ommezwaai. 

Lezingen

inspirerende lezingen. 

Korte uitleg over . samen met mijn energetisch team faciliteren we een veilige ruimte voor jouw transformaties. 

Kennismaking masterclasses

Korte uitleg over . samen met mijn energetisch team faciliteren we een veilige ruimte voor jouw transformaties. 

Wat brengt deze interactieve masterclass jou vandaag al gelijk?
Meer energie / een ruimer bewustzijn / veiligheid voor transformatie / inzichten / oefeningen om te ontspannen  in al je 4 lichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel / meer ademvrijheid / onderscheidingsvermogen van jouw energie en de energie van de ander. dit geeft een enorm vrijheidsgevoel.  
Zoom:              47 euro
Cordium Parkkamer in Nijmegen  live   47 euro

Hier is een vervolg van 6 of 12 weken op: waarbij een van mijn klanten na 3 jaar lang long covid te ervaren; geen energie om wat dan ook dat te doen had. Nu na 12 weken werkt ze in de tuin, doet boodschappen te voet, rijdt rustig 1,5 uur in de auto, waarna ze gelijk weer in de keuken staat om te koken. Ze heeft haar leven weer terug. “Mijn leven is 180 graden gedraaid.” Zegt ze met een stem vol emotie. “Ik heb mijn leven weer terug.” Anita S.

Masterclass traject Bewustzijnsverruiming op trauma waar gelijk al in de eerste sessie een begin van je transformatie voelbaar is.  Dit wordt een traject van 4x samenzijn waar we in de groep synergie meebewegen in alle veiligheid. Zonder weer in je trauma te duiken.  Waar we via inzichten, visualisaties, healingen verbindende communicatie, adem, oefeningen de ontspanning in gaan in al onze 4 lichamen weer heal worden.  
Zoom: 6-13-20 maart en 3 april van 20:00-21:30, waardoor je gelijk al meer energie en flow gaat ervaren in je jezelf. waar je je tegen aan loopt wordt losgetrild. Nieuw leven voorbij je trauma. Pas op vernieuwing betekent verandering ben je daar toe bereidt? Dan is dit de masterclass to be.
Je leven 180 graden gedraaid. mogelijkheid om een 1-op 1 sessie erbij te boeken.

samenwerking

Wat brengt deze interactieve masterclass jou vandaag al gelijk?

Hier

Trajecten

De 1-op-1 persoonlijk op jou afgestemde trajecten 6-12  weken. dat ontbrekende stukje waarom je het gevoel hebt dat ondanks al je groei nog net wat mist, waardoor je niet kunt doen waarvoor je hier nu werkelijk op aarde bent. je loopt er steeds weer tegen aan maar je kunt het niet pakken en door.
Sleutelwoorden zijn: Veilig, bewustzijn en transformatie, zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfempowerment en natuurkijk je innerlijk vrij gaan voelen. waardoor jij jouw meesterschap weer terug kan nemen.  Samen spelen.  In samen werking met mijn energetisch team,  de Asthors een healersras uit de 15 dimensie en de Azez  een groep lichtwezen die alle trillingsfrequenties in zich draagt, waardoor ze met alle frequenties op aarde kunnen werken, kunnen afstemmen. Samen werken we vanuit de hoogste frequenties mogelijk op aarde, waar je veel kan worden omzetten. We begeven ons in meerdere dimensies en op verschillende tijdlijnen om precies tot de kern te komen en het wat er dwars zit, trauma tot op het gen in het DNA om te zetten. Energetisch en medisch in verbindende combinatie samen één.