Reviews

Mooie woorden en ervaringen van klanten

Esther van Eersel over Louteren

Tamara over Louteren

Lieve Ellen

Ik mocht je pilot cliënt zijn. Ik  had al eerder een traject met je gedaan, dus ik wist, Ja dit gaat me veel brengen.

De samenloop van omstandigheden was nogal heftig in mijn privé leven, waardoor alles ook direct in een stroomversnelling kwam. In de verschillende sessies is enorm veel gebeurd. Ik heb moeite met dingen zien, maar heb wel een diep weten en ik voel of het klopt, maar toen we eenmaal bezig waren kwamen dingen vanzelf. De verschillende chakra’s nalopen kan ik nu zelf.
Tijdens de sessie heb ik ook meerdere reizen mogen maken over tijdlijnen, verhalen van mij, voor mij, ontmoetingen met dierbaren, heel bijzonder met elk hun eigen les. Diepe dankbaarheid voor deze mogelijkheden.

De dodecaëder en de codes, wauw wat magisch was dat. Die hebben direct hun uitwerking gehad, in eerste instantie wel last, maar na een mailtje en een tussentijds gesprek ging dat direct stukken beter.

Loslaten en ontvangen blijven mijn thema’s. En dit keer to the max. Oneindig groot en toch alles in mij. Alles tegelijkertijd, dit toelaten, zonder de angst voor overweldiging, een magische ervaring die ik hoop nog veel vaker te mogen beleven.
Daarnaast gaf je me nog de uitdaging, zeg me wat je ziet, denkt, voelt. Dat was een heftige. Ik praat wel, maar niet daarover…. maar zelfs toen er geen woorden meer voor de ervaringen waren, kwamen we er uit. Zo ontzettend waardevol.
Ik neem van deze paar sessies zo gigantisch veel mee, zoveel info en tools. Met ondersteuning van de codes. Ik ben super benieuwd wat dit me allemaal gaat brengen. Tijd om te gaan ontdekken en spelen met mijn magie.

Simone over Louteren

Toen Ellen een oproep deed voor proefklanten voor haar energetisch Louteren proces voelde ik; Dit is voor mij! Ik gaf mij direct op en voor ik het wist stonden er 3 datums vast in mijn agenda. Er volgde 3 prachtig afgestemde online bijeenkomsten, elk unieke maar samen een geheel vormend.

De rust die Ellen uitstraalt geeft zo veel vertrouwen voor wat komen gaat.

Bewust samenwerkend, het chakra systeem aflopend. Voor belemmeringen of blokkades is er alle ruimte om deze, indien nodig, direct te onderzoeken. Alle tijd nemend om eventueel een diepgaand proces of visualisatie in te gaan. Om daarna samen een structuur in je chakra systeem te plaatsen, waarna Ellen samen de Astors lichtcodes implementeren en activeren.

Het is een bijzonder licht en liefdevol proces in samenwerking met je eigen team en de prachtige Light Beïngs van de Astors en de Azez. Ellen ondersteund alles met haar Language of Light. De codes zijn direct voelbaar en actief, dienend en ondersteunend in de processen van aller dag.

Een aanrader voor een ieder die extra ondersteuning in zijn of haar systeem kan gebruiken. Liefs Simone

Irma over Louteren

Wat een mooie tocht was het en is het nog steeds.

Ellen begeleidt op een hele fijne manier het proces. Duidelijk in de uitleg hoe de codes te ontvangen. Ondersteunend en op de achtergrond waar nodig. Veel ruimte voor eigen onderzoek hoe ik dingen doe en af en toe stelt Ellen dan iets voor of stelt een vraag die alles nog weer ruimer maakt. Grenzen verdwijnen.

Bij de laatste sessie zo voelbaar dat ik alles ben. In een nieuwe wereld. Ik klapte steeds verder open, heerlijk om dat nog steeds zo te ervaren. Die ruimte en de magie die ik ook steeds meer ervaar. Het werkt op veel vlakken door. Fysiek, waarbij ik merk dat wondjes in recordtempo genezen. In werk waar benamingen niet meer de lading dekken, te nauw voelt en ik daarin ook de ruimte voor verandering voel.

Er valt nog van alles te ontdekken. Want dit proces stopt niet meer. Wat een mooi, avontuurlijk vooruitzicht.

Jacqueline over Louteren

Louter Eenvoud

Louter Eenvoud Wat wil je uit dit traject halen? Grenzen stellen, beter de kracht van taal toepassen was mijn antwoord. Maar al heel snel werd in de eerste sessie duidelijk, dit gaat niet om je krachtiger uiten, dit gaat om onvoorwaardelijk kiezen voor mezelf. Het lef hebben te kiezen. Wat een ommezwaai, maar ook hoe passend. Prachtige sessie ook gehad met het openen van mijn hart. Zo veilig, zo puur, heel vertrouwd. Je tot in de diepste vezel gesteund voelen. Blijft bijzonder mooi hoe je werkt met de energieën. Ik ben weer een stap dichter bij mezelf en je daarvoor zeer dankbaar

~ Tamara Makkinje van Kassel (maart 2023)

Louter Liefde voor Jou

Wauw zeg, wat gaaf. Voelde duidelijk dat er “ gewerkt’ werd aan mijn 2e en derde chakra. Ook rillingen vanaf mijn tenen titaan mijn kruin. Zo fijn! Ga nog heerlijk nagenieten. 

~ Judith (maart 2023)

Tijdens de heling ging ik van warm naar koud en weer terug. Ik voelde ” pijn/steken” in mijn rechterhand en linkervoet.
Ik zakte steeds weg in een soort dromenwereld. Dan kwam ik weer even in het nu, probeerde te analyseren wat ik nu eigenlijk gezien had en zakte dan vervolgens weer weg. Ik slaap niet zo goed, al een lange tijd. Vannacht wel lekker geslapen. Ik merk dat mijn zintuigen op scherp staan nu ik zo ben. Horen, zien, ruiken.

~ Jacqueline (maart 2023)

Het was een bijzondere ervaring. Grappig dat er gelijk iets gebeurde met mijn ademhaling toen de sessie begon. Die werd heel langzaam. Er gebeurde van alles bij mijn gezicht en mijn ogen. En later dat was ook een heel aparte gewaarwording dat mijn adem heel, hoe moet ik dat zeggen. Het was niet heel diep maar héél langzaam. En als ik had ingeademd duurde het weer heel lang voordat ik hoefde uit te ademde, soms wel 50 seconden. Op een gegeven moment heb ik ze geteld, want ik vond het echt heel apart. Het opende kennelijk ook iets in mijn borst gebied. Zo voelde het. een heel apart ademhaling, heel lang. Alsof mijn longen helemaal gevuld werden en daarna wachtte ik dus heel lang, want ik had geen noodzaak om eerder uit te ademen. Ik voelde koude energie in mijn lichaam. Het was een fijne ervaring. Toch niet goed geslapen, helaas.

~ Dirkje (maart 2023)

1-op1 Masterclass

Doorbraaksessie

De energetische transformatie gisterenavond was heel mooi: heel licht. Ik voelde naderhand allemaal lichte bubbeltjes van blijdschap en dat hield nog wel even aan… Daarna lekker geslapen. En nu voel ik me lekker. Ik voel meer ruimte en lichtheid; meer vertrouwen ook…En meer rust…
~ A.L. (augustus 2021)

Heftig en sterk. De energie komt naar binnen en voelt heftig en sterk en tegelijkertijd warm. Het voelt zoals een masseur die je helemaal masseert, maar nu van binnenuit. Ja zo voelde het echt, ik kan het niet anders omschrijven. Mijn beleving nu is intenser dan de reiki van jaren terug. Mijn schouderklachten zijn nu weg. Het voelde alsof een bal van binnen mij zachtjes en overal masseert. Dat is lekker. Ik voel mij veilig in het moment. Ik was nergens anders mee bezig alleen met het prettige gevoel wat de energie geeft. Ik heb een vrij hoofd, geen gedachten. Ik ben in het moment aanwezig hoor wel geluiden, maar dat is oké.
~ Susan (juli 2021)

In de vragen van Ellen kwam ik schurende momenten tegen in mezelf die best confronterend waren, maar waar ik toch blij van werd! De directheid, eerlijkheid aan de ene kant en toegankelijkheid aan de andere kant, zorgden ervoor dat Ellen precies die punten wist aan te raken in haar vraagstelling die ertoe deden voor mij. Het ging ergens over en het leidt ergens toe, dat zie ik graag.
Het gesprek heb ik als een flow ervaren en ik voelde mezelf soms vertragen en soms versnellen en kon in contact met Ellen daar snel in schakelen, waardoor ik veel inzichten en bewustzijn op eigen patronen kreeg, heel fijn! In nog geen uur tijd had ik niet alleen inzichten, maar ook handvaten en bewustwording op mijn kwaliteiten. Alles voelde als een flow en een open hart verbinding, zo wil ik vaker in het leven staan, bedankt Ellen
~ Léonne (oktober 2017)

Ik heb een kort gesprek met Ellen gehad. Het heeft geholpen mijn proces te ondersteunen. Ik zat toen in een moeilijke fase : ik wachtte op een beslissing van mijn toekomstige baas. Ellen heeft kunnen bevestigen dat ik niet onzeker hoefde te zijn. Acceptatie en loslaten wat ons niet meer dient, dat is de kunst van het leven. En misschien nog iets dat er bovenop komt: je creëert zelf je leven
~ Izabela (januari 2017)

Onderdelen van Louteren

Puur jezelf zijn 3 weeks programma
Een aantal weken geleden dit traject met Ellen gedaan. Heel fijn en leerzaam, de kwartjes vallen nog steeds. Merk dat ik mijn nare gevoelens sneller herken en er meteen iets aan kan doen met de oefeningen die ik heb gekregen. Heel fijn, dank je Ellen.
~ Mireille Smits (maart 2020)

Onderdeel van heal je verleden traject, door anders te kijken en te ervaren
In 1ste instantie merk ik dat de oude paniek weer toeslaat, o shit straks heb ik geen baan meer. Toen ik thuiskwam was ik heel duidelijk voor mezelf. O nee dat ga ik niet doen. Ik ga niet in de paniek ik ga niet mee. Dat is helemaal niet nodig. Het komt goed. Anders vind ik wel ander werk. Ik zeg nu andere dingen tegen mezelf, ik ben niet zo streng meer als vroeger tegen mezelf. Ik sta nu anders in het leven. Ik heb meer liefde voor mezelf. Ik ben bewuster geworden hoe het werkt.
~ Hanneke K (oktober 2019)

[Toen ik na 6 weken vroeg aan haar, zij had van alles had meegemaakt. “Denk je nog veel aan het verleden?” Kreeg ik een verbaasde blik. “Hoe bedoel je?”]

6 weken intensief transformatie traject
Ik weet inmiddels dat ik voor mezelf veel meer waard ben dan ik ooit had gedacht. Niet omdat ik het niet wist, maar nu omdat ik erin geloof, dat ik er stil bij blijf staan, en vanuit deze kracht handelen, weet ik nu dat ik toen geen waarde uitstraalde. Ik vond wel dat ik waarde had maar ik gedroeg mij er niet naar. Ik ben eigenlijk wel gelukkig met mezelf.
Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buitenaf. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingspatroon van de ander.
~ Peter K. (maart 2019)

Voorloper van het traject “Louter Eenvoud”

Mega persoonlijke groei Traject van 3 sessies in 1 week met tussendoor coaching en healing.
Wat ik nu merk na jouw programma gevolgd te hebben. Die glasheldere intentie en mijn taalgebruik dat was wel mijn thema mijn hele leven. Ik ben me hiervan nu meer bewust, merk dat ik meer ongeremd de dingen heb gedaan de laatste dagen. Op zich merk ik dat alles meer gaat stromen. Qua mensen contacten van mijn werk, de gespreksvoering is korter, bondiger, sneller tot de kern. Ik ben gelijk van de actie dus ik ben dit gelijk gaan toepassen. Heel nuttig voor mij. Wat je aangaf in de heling dat je een soort obstructie hebt gevoeld in mijn keel. Dat is interessant. Ik ben dit nu bewust aan het observeren als ik bezig ben. De energie stroomt als ik spreek. Wat ik ook een interessante vind is dat was vorige week Je werkelijke stem laten horen. Dat heb ik vandaag ook gedaan. In een groep heb ik mijn mening gegeven. Ik ben me meer bewustzijn van de woorden in vergelijk met vroeger. Wat ik allemaal gelijk toepas is: Ik merk dat ik van de week meer bewust ben van de contacten met mensen. Ik ben korter en bondiger en kom sneller tot de kern. Dit vind ik super fijn. Doorgaan mezelf tonen. Meer voor mezelf gaan. Dat is gewoon Persoonlijk leiderschap pakken. Dat is wat ik nu doe. Ik merk dat lichter is puur doordat ik accepteer
~ Eric-Jan (september 2019)

Ik voelde al een tijd een verlangen om als coach weer mijn kennis en levenservaring, mijn wijsheid te gaan delen met anderen maar het voelde onveilig voor me om dit te doen. Toen Ellen op mijn pad kwam wist ik intuïtief dat zij me kon helpen.  In het eerste gesprek komen we al snel samen tot de kern doordat Ellen zo zuiver en integer afgestemd is op mij. Mijn intentie wordt: mijn ware stem laten horen en mezelf laten zien zoals ik echt ben. Deze intentie is ‘spot on’; ik voel het in mijn maag en het ontroert me. Tijdens de energetische transformatie gebeurt er veel. Ik voel de energie vanuit mijn keel naar mijn maag en verder naar beneden zakken. Na afloop voel ik mij geaard; voel ik meer ruimte in mijn zonnevlecht.  Wat ik heel zorgvuldig van Ellen vind is dat zij goede nazorg geeft. De transformatie had nogal wat impact op mij wat zich uitte in enkele lichamelijke verschijnselen. Ellen heeft dit meteen opgepakt in het afrondende gesprek en mij nog aanvullende processen gegeven.  Nu voel ik innerlijk meer ruimte en lichtheid meer rust. Ik voel vertrouwen, meer rust. Ik voel vertrouwen dat als de tijd rijp is en ik mijn ideeën heb vormgegeven ik mijn ware stem zal laten horen. Ik geniet er iedere dag van dat ik mij lichter voel en meer vertrouwen en geloof heb in mijzelf. Ik ben erg blij dat ik dit korte waardevolle traject bij jou gevolgd heb. Jij staat zonder oordeel open voor wat er speelt, bent betrokken en respectvol  waardoor ik me vanaf het begin veilig en vertrouwd voelde bij je. Jouw kracht zit in het snel tot de kern komen en het verbinden van het aardse met het spirituele. Dank je wel Ellen
~ Anna Lammers (januari 2019)

6 weken transformatie traject
Het grote verschil met vroeger is. Toen moest ik op mijn eigen benen gaan staan en nu merk ik dat ik op eigen benen sta. Ik mag er zijn. Ik mag ook inbreng hebben. Ik durf meer op mijn intuïtie af te gaan Ook durf ik mijzelf te profileren. Dit heb ik in huis en dit kan ik. Ik durf te staan voor mezelf. Ik heb me eenzaam gevoeld. Vroeger nam ik dingen van buiten mijzelf aan als waar, wat men tegen mij zei. Allemaal dingen van buitenaf. Nu weet ik dat ik doe wat ik wil daar voel ik mij het beste bij. Ik merk dat ik veel meer leef vanuit mijzelf. Niet meer vanuit de ander of vanuit een verwachtingspatroon van de ander.
~ Hanneke K (februari 2019)

Masterclass “Heal je verleden”

Ik heb een paar weken geleden bij jou de masterclass “Hoe verander ik mijn verleden” gevolgd. Dit bleek een 1 op 1 sessie te zijn, want de masterclass gaat bij jou gewoon door, ook al is er maar 1 aanmelding, fantastisch!! Zoals ik jou na onze sessie al vertelde zijn bij mij “de luiken wijd open gegaan”. Wat een energie kwam er in mij vrij, ik voelde mezelf gewoon groter worden, mijn kracht leek ineens weer eindeloos, de mogelijkheden van wat ik zou kunnen bereiken ook. Ook na een paar weken lukt het mij nog steeds om af en toe bij dat gevoel terug te komen. Het zit soms in kleine dingen, waar ik me weer bewust van ben: mijn eigen intuïtie te volgen, meer bewust te glimlachen en vooral om weer echt bewust te genieten van alles waar ik blij van word. Toen ik aan de masterclass begon had ik nog best veel pijn door een ziekte. Jij hebt mij geleerd dat je daar even met liefdevolle aandacht bij stil staat en daarna er juist geen aandacht meer aan geeft. Door juist aandacht te geven aan transformerende energetische zaken, zoals dingen waar je blij van wordt, kun je de pijn verminderen en dat werkt!! Want wat aandacht krijgt, dat groeit. Ellen heeft mij ook een nieuwe manier geleerd om naar mijn verleden te kijken. Door juist naar de krachten te kijken en wat het heeft opgeleverd, i.p.v. naar het verdriet en de pijn, komt er een ander gevoel naar boven. Moeilijk om te omschrijven, maar het heeft wel gewerkt. Ik heb gevoeld wat jij kan doen tijdens de masterclass, hoe goed jij die energie kan sturen en mij kon helpen om die te voelen. Echt, heel erg dank je wel daarvoor!!! Deze masterclass heeft me zoveel gebracht, dus ik kan het echt iedereen van harte aanraden!
~ Hanneke (januari 2018)

Masterclass “In je eigen kracht gaan staan”

Wat een bijzondere ervaring was dat. In een paar uur ben ik daar waar ik al jaren op zoek was. Ik ervaar totale vrijheid en ruimte een zijn met alles wat is. Ik heb diep in mijzelf gegraven (zelf en met hulp van anderen) in de periode hiervoor maar heb nooit weten te bereiken wat Ellen voor elkaar heeft gekregen. Bedankt!”
~ Jan Heering (oktober 2019)

Een half jaar na zijn masterclass
Sinds de workshop bij jou is er veel veranderd in mijn leven. Waarschijnlijk ben ik zelf veranderd, en daardoor mijn leven bedenk ik nu. Mijn huis is verkocht en ik ben sindsdien op reis, iets waar ik al een tijd van droomde. Het lijkt erop dat alles waar ik van droomde aan het uitkomen is. Momenteel woon ik tijdelijk in Zuid-Limburg, daarna een aantal maanden in Zandvoort. Ik voel me totaal vrij om te doen wat mij plezier geeft. Bedankt voor het zetje  (en meer) dat je hebt gegeven.
~ Jan Heering (april 2020)

Ik ben me absoluut meer bewust.  Het ging weer om het herinneren wie ik bent.  De leider in mezelf weer teug vinden en stappen nemen. Dat is absoluut gebeurd.  Ik voel me ook echt goed. Veel minder moe.  Ik ben het sporten weer aan het oppakken. Ik heb meer energie.  Het gaat lekker ik heb ook meer rust, meer ruimte.  Vroeger had ik geen tijd en de balans komt nu weer terug. Ik heb er echt een goed gevoel over.
Ik voel me nu al een stuk ontspannen. Waardoor ik ook een leukere moeder ben naar de kinderen toe. Ik kan meer dragen. Ik heb weer plezier in mijn werk. Als er dingen gebeuren kan ik meer zeggen het is een situatie, het gaat weer voorbij, ik laat los, ik laat me nu letterlijk niet meer door uit het veld slaan. Alles verloopt zeer soepel daardoor. Ik denk dat ik overal krachtiger met beide benen op de grond sta. Me niet meer zo snel het veld uit laat slaan dus dat gevoel wat je eerder zo bij mij deed, dat ik letterlijk omviel. Ik voel me nu ook meer geaard, waardoor ik meer balans voel  niet eens meer herken wat ik eerder voel dat is allemaal zo goed. Ik sta er. Ik merk ook dat ik nu daarin ook echt die leiderschap toon. Ik voel me nu echt staan. Waar ik mij eerder nog niet voelde staan.
~ Sarah (januari 2018)

Lezing “Onderscheidingsvermogen”

Mooi om te zien en te beleven hoe snel voor elkaar wildvreemde mensen, zo snel verbinding maken en zich vertrouwd voelen en er positieve interactie en feedback ontstaat. Jij schept daar de voorwaarden voor op een rustige, inspirerende speelse open manier. Alles voelt lichter dan en alles mag er zijn. Mooi! Weer even een glimp van een groter geheel waar we deel van uitmaken. Welk verhaal vertel ik mezelf, wat trek ik aan? Rode draden in mijn (ons?) leven!
~ R.D. (februari 2019)

Ik ben meegenomen in een boeiend verhaal. Dit verhaal werd kracht bijgezet door een aantal oefeningen. Ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen die heel duidelijke en krachtige ervaringen oproepen: oefeningen in bewust-zijn. Eén van de deelnemers werd erdoor geraakt en Ellen ging daar erg zorgvuldig mee om.
~ Bibi ondernemer (oktober 2018)

Ik merkte dat ik na de lezing bewuster ben van in je kracht aanwezig zijn en niet in je kracht aanwezig zijn. Mooie reminder voor mijn bewustzijn. Super inspirerend. Ik merk nu ook verschil in confrontaties op met mijzelf en met anderen. Als je uit het oordelen gaat en in je bekken zit voel je dat gewoon. Je zit dan niet in je hoofd . Met jouw oefeningen voelde ik mij gelijk in mijn bekken zakken.
~ W. (oktober 2018)