7 maanden traject

INNERLIJKE VRIJHEID
 

boek jouw verhelderend gesprek

Bewust kiezen voor jezelf, je eigen weg inslaan

Innerlijke VRIJHEID
Tot in je celkern je DNA herschrijven

De eigen wijsheid in jezelf aanspreken. Vol zelfliefde en zelfvertrouwen Je eigen innerlijke leider zijn, leider zijn in je eigen leven.
Je neemt verantwoordelijkheid vanuit leiderschap en kiest voor jezelf, jouw innerlijke vrijheid. Te leven met plezier en een open hart.

Jij kiest bewust voor je Innerlijk Vrij voelen en Voluit genieten.

Je gaat de diepte van jezelf verkennen tot in jouw celkern, next level multidimensionaal. Je gaat niet meer voor minder.
Trauma en stress loslatend tot in je DNA, zonder alles opnieuw te behoeven beleven.

Je gaat in verbindende communicatie met al jouw lichamen, vanuit je hart, geaard en
met jouw eigen unieke brontrillingsfrequentie:

•  fysiek- mentaal – emotioneel
•  onderbewustzijn – bewustzijn – dagbewustzijn
•  heden – verleden – toekomst
• lichaamssystemen en celkern
*Je DNA herschrijven
*Chakra healing
* de procesversnellers Louteren healing
* neurotransmitters
* Verbinding met jezelf herstellen
* Louter Liefde voor Jou verbindende communicatie met jouw eigen unieke authentieke brontrillingsfrequentie
*ademen als medicijn
* op een veilige authentieke manier, trauma en stress verwerken, waardoor je het los kan laten, zonder je trauma weer opnieuw te herbeleven
*de trauma’s van de familielijn loslaten. Jezelf en hierdoor je kinderen vrijmaken van generatietrauma
*Steeds meer jezelf, herontdekken
*Traumaverwerking
*stressrelease

INNERLIJKE VRIJHEID
Het ervaren trauma uit je verleden herschrijven in je DNA

Een op maat gemaakt persoonlijk meesterschapstraject.
Bewust je eigen wijsheid vinden

Stress en trauma ervaringen in je leven worden op een geheel uniek eigen wijze opgeslagen in jouw DNA. Overleven is de makkelijkste en een geheel normale strategie om je leven weer op te pakken. Je raakt een stukje van jezelf kwijt, omdat dit stukje leven te pijnlijk voor je is. Je hebt het ver weggestopt, dit is meestal een onbewust proces. Maar het trauma is nog in je DNA geschreven, als je het trauma niet verwerkt hebt en het trauma niet herschreven is.
Door dit stukje Trauma DNA te herschrijven herstel je de verbinding weer met Jezelf. Dit doen we niet om weer in het trauma te duiken, te herbeleven nee. Dit gaan we doen door dit stukje DNA waar het trauma staat op geschreven, te herschrijven
Het voordeel hiervan is, we nemen al je lichamen mee, zowel je emotionele lichaam, als je fysieke lichaam, als je mentale lichaam. Je spirituele lichaam is al gezond. Dus van oude gewoonte, oude denkwijzen, maar ook oude patronen, die je lichamen zijn gaan aannemen, vol emoties om de pijn niet meer te voelen van het trauma, gaan we herschrijven. Je lichamelijke en je mentale klachten zullen zich aanpassen aan de nieuwe getransformeerde jij. Bewust je eigen weg inslaan, is dan niet meer een loze kreet, maar een daadwerkelijk mogelijkheid voor jou. 

Next level op weg naar enorme bewustzijnsverruimende persoonlijke ontwikkeling en groei,
transformaties en healing Levensveranderend. 
Van Zwaar voelend naar Lichtheid.
Waar trauma’s en stress in alle veiligheid worden omgezet en verwerkt
Waar je mijn begeleiding 7 maanden hebt, ook naast de coaching en healing.
Ik ben er voor jou
Een geüpgraded versie van Louteren 

                         Jij en je eigen lichaam zijn één. Je lichaam spreekt door gevoel, emoties, pijn.
Waar mag jij de verandering inzetten, tot healheid? 

uStel je voor je lichaam heeft 70 triljoen cellen en in elke cel zit jij in het klein. Je cel vertelt je wie je bent, wat je bent en hoe het je vergaat.
Dit deel is nog in ontwikkeling naar zelfhealing op een geheel nieuw vlak. Mijn interesse gaat ook uit naar ons fysieke lichaam, hoe wonderlijk zij opgebouwd is. Naar alle delen en onze systemen, onze neurotransmitters en hun werking. De totale verbinding met jezelf.

Een paar onderdelen uitgelicht van het traject
•   Jouw hart openen via de kiezen voor jezelf healingsmethode
•  Vanuit de energie situaties in de fysieke wereld neerzetten
•  Je why and how
•  Inbrengen van de flexibele transformerende lichtcodes samen met de Asthors, een mega proces versneller.
•  Louter Liefde voor Jou, healing waarbij je, je verbindt met jouw eigen authentieke brontrillingsfrequenties, waarbij je mee resoneert met de Asthors, De Azez en Elisabeth Maria in de hoogste op aarde haalbare trillingsfrequentie. Geaard stress loslatend.
•  Hoe zit het met de communicatiestofjes, jouw neurotransmitters in je brein? Staan ze uit of aan?
• Ademoefeningen voor trauma en stress loslating, ontspanning, waarbij je immuunsysteem, je spijsverteringssysteem, je hersenen, beter gaan werken, waarbij we de psoas en de nervus vagus meenemen in de ontspanning. 

Louteren is de naam van de levensveranderende healing, zij beweegt jou ertoe via jouw unieke authentieke innerlijke eigenwijsheid, met een open hart in alle vrijheid en zelfvertrouwen jezelf te ontdekken en je weer met jezelf te verbinden. Je leiderschap claimend over jezelf en je leven, met alle verantwoordelijk die hierbij komt. In alle vrijheid en zelfliefde, jezelf vertrouwen. Jij kunt dit. Vol humor en plezier. Next level.

Wat betekent dit voor jou?

De Asthors doceren de nieuwste technieken van healing vanuit de twaalfde dimensie. Het is trillingsfrequentie verhogend.

Elisabeth Maria is een Azez, onderdeel van het naamloze licht , ook wel bronlicht genoemd. Hierdoor kan zij de hoogst lichtbron trillingsfrequentie aanwezig op de aarde faciliteren, die zich snel verhoogt.

Mijn team vertelt

Elisabeth Maria jij bent een Azez onderdeel van het bronlicht. Jij, het bronlicht bevat alle trillingsfrequenties die er zijn multidimensionaal. Jij draagt dus alle trillingsfrequenties in jou. Het totale spectrum van trillingsfrequenties.

Elisabeth Maria; Houd dat in dat ik me op alle trillingsfrequenties kan afstemmen en ook mee kan resoneren? Dus ontvangen en zenden? Een soort of mega zendmast?

Mijn team: Jij kunt zelfs elke trillingsfrequentie aannemen Elisabeth Maria. Jij bevat, bent dit, het totale spectrum van hoog naar laag, van zwaar naar licht, van snel naar langzaam, alles.

Wat je nu doet is dat jij je afstemt op de brontrillingsfrequentie van je klant, zodat je ze het makkelijk maakt op hun eigen brontrillingsfrequentie af te stemmen en op welke frequentie combinaties die op dat moment nodig zijn voor persoonlijke groei en healing.

En ja daarnaast gebruik jij je eigen healingsfrequentie. Omdat jij je op vele frequenties tegelijk kan afstemmen en er bewust een combi ontstaat, van precies dat wat raakt, meetrilt, mee resoneert tot in de celkern voor vernieuwing bij jouw klant. Dit is o.a. jouw kracht als Azez, door jou combinaties van trillingsfrequenties, ontstaan er inzichten en healing precies op maat voor je klant. Zij hoeven alleen maar uit te reiken naar de combi van trilling en frequenties en zelf hun keuze hierin maken. Want dat is weer hun eigen leiderschap nemen. Waarvoor ze bij jou komen.

Gratis e-boek

Louteren is de naam van de levensveranderende healing

INNERLIJKE VRIJHEID 
Het ervaren trauma uit je verleden herschrijven in je DNA

In het e-book lees je bijna alle informatie over het 7 maanden traject Innerlijke Vrijheid. De verbinding met jezelf herstellen, je eigen wijsheid gaan leven.
Het leven is een spel, met ontzettend veel mogelijkheden. We staan nooit stil, en groeien constant.
Zo groeit dit traject ook mee met jou met mij.
  Mijn identiteitsverandering van Ellen Louter naar Elisabeth Maria Louter, De medische en energetische kennis die ik opdoe vanuit de energieschool. Verbindingen worden gelegd en toegepast. Neurotransmitters, epi-genetica, voeding en ademhaling in de breedste zin wat het doet, en hoe dan. Trauma en stress loslaten. Je trauma ervaring, zonder deze opnieuw te beleven. Op DNA niveau elke cel van jouw lichaam herschrijven. Blijvend verandert.
In dit traject kies je voor jezelf. kies je voor innerlijke vrijheid.

Wil je het e-boek lezen, heb je interesse ga dan naar de contact pagina en schrijf je in, dan krijg je het e-boek in je mail. Ben je gelijk al zo enthousiast boek dan gelijk jouw verbindingsgesprek

Elisabeth Maria Louter – Louter Spelend Bewustzijn
KvK 68829221 |louterspelendbewustzijn@gmail.com 
Dit jaar 2023 zijn mijn diensten nog btw vrij