Ik ga mijn ware potentieel leven

Ik ga mijn ware potentieel leven.

Tot nu toe hem ik me klein en onzichtbaar gehouden. Dit kan ik niet meer. Er gebeurd te veel te mooi te magisch, en altijd weer down to earth. 

Ik eindigde vorig jaar 2023 met het overlijden van mijn hondje Nira, mijn oom en  mijn  moeder. Tussendoor kreeg ik nog Noro, het echte letterlijke en energetische loslaten. En daar boven op nog eens Corona, wat light betekent.

Wat er zich voor bijzonders ontvouwde, waar levens mee verbetert worden het begin van 2024.

Voeg je koptekst hier toe

Ik ben in America op vakantie en ben aan het scrollen voor krachtplekken in de buurt.

Wat als 1ste naar boven popt is Thorn. De st. Michaël kerk en een Maria kerkje.

Na een afspraak gemaakt te hebben, kunnen we terecht in de kerk als we een mis bij willen wonen op de woensdag ochtend.

Ik loop door het middenpad naar voren, voelend naar leilijnen. Voor de laatste of moet ik zeggen de voorste 2 banken voel ik mijn derde oog zowat uit hoofd springen. Ik blijf staan en voel. Een rechtstreekse lijn met Aartsengel Michaël. Er wordt heel veel uitgewisseld. Op onderbewust niveau, waarbij de informatie mij binnen kort gegeven wordt. Ik kan alleen maar doodstil staan, tot mij nemend wat gedeeld wordt in verbindende communicatieve  communicatie, dankbaar.

Voeg je koptekst hier toe

Tijdens de mis zitten we met zijn 4en op de verhoging op elektrisch verwarmde kussentje. Ik versta de pastor niet en duik in mijn eigen wereld. Hier ben ik in “gesprek” met mezelf en met de kerk in het algemeen. Vele onderwerpen die met de kerk, de godsdienst in het algemeen in verband staan, worden aangekaart en lossen op naar een portel to the light. Familielijnen worden aangeraakt en geheald. Er valt een last van mijn schouders en blijkbaar ook voor de kerk, als autoriteit door de eeuwen heen is de last minder. De pastor komt naar ons toe en geeft ons een welgemeende hand met de woorden, ik wil jullie ook iets geven en bedanken. Ik voel het als een bedankje van de kerk als autoriteit, waar meer lichtheid is gekomen in alles wat er gebeurd is in het verleden onder de naam van…

Ik brand nog een kaarsje voor mijn dierbare.

Voeg je koptekst hier toe

Nadat we heel gezellig geluncht hebben op een prachtige locatie aan het water, bereiken we de Maria kapel, de kapel onder de Linde. Weer loop ik door het middenpad naar voren. En precies op dezelfde plek de 2de bank van voren wordt mijn hart wagenwijd opengezet. Ik ga zitten op de bank, en voel en ervaar de openheid de magie van enkel zijn. Al mijn lichamen die samenvloeien tot energie meenemend in communicatieve verbinding. Ik begin als vanzelf klanken te maken, ze klinken prachtig. Wat een geweldige akoestiek.

Eenmaal op de verhoging komt er een zuil van wit licht om mij heen. ik voel me geaard en geliefd, verbonden met alles.  

Vanuit de intentie dat iedereen die dit beluisterd, geraakt wordt precies daar waar de bedoeling is, wat op het moment van luisteren omgezet mag worden, van vastzittende energie naar stromend.

De trillingen zijn voelbaar in heel mijn lichaam, al mijn teameden ook de Asthors, het healersras uit de 15de dimensie, waar ik bij afgestudeerd ben als allround healer zijn aanwezig. Het is in ene bomvol met healersenergieën om mij heen. Voor mijn gevoel lijken we één te worden. Enkel Zijn.

Ik bevind me in de 15 de dimensie. Daar waar er geen ruimte of plek meer is, alleen maar licht en healing energie. Terwijl ik eerst met beide voeten mezelf aard, sta ik in communicatieve verbinding met mijn team. De healende klanken die ik voortbreng samen met de language of light klinken door de kapel. Van binnen ben ik stil, verwonderd, er gebeurd van alles in mij.

Voeg je koptekst hier toe

Het effect op mijn klanten en mezelf is enorm bij het luisteren en ontvangen van de korte healingsvideo, slechts 2.22 minuten. Als ik terug kijk zie ik al mijn teamleden als dansende energieën om mij heen bewegen.

De energiefrequentie is enorm hoog, de 15de dimensie is naar de aarde gebracht. Dit is wat ik  doe op de aarde in het hier en nu. Ik breng letterlijk een nieuwe frequentie hier op aarde.

In Engeland bij Stonehenge is er een poort vanuit de 15de dimensie naar de aarde geopend, waarbij de Asthors naar de aarde zijn gekomen, ik heb dit vanuit de aarde mogen begeleiden, dat is de afspraak die we gemaakt hebben voordat ik bij de Asthors studeerde. 

Ik ben Elisabeth Maria Louter mijn missie is: samen met jouw je leven verbeteren, zodat jij je eigen weg in kan slaan, vol zelfvertrouwen, energie en zelfliefde in alle vrijheid en veiligheid jezelf empoweren. Je trauma voorbij zonder er weer in te hoeven duiken. Onbewust trauma kan je tegenhouden in je leven met wat je graag zou willen bereiken of doen. De energie stroomt voor een deel niet.

Voeg je koptekst hier toe

Al mijn klanten, die de video beluisteren, ervaren dat er dingen veranderen in hun leven, verbeteren, in samenspraak met mij ook bewustwording, waardoor de oude gewoonte patronen omgezet kunnen worden. Waar vastzittende energie bijvoorbeeld bij trauma, of ziekte, bv longcovid de energie in beweging gezet wordt en we samen makkelijker de verschuiving naar healheid maken.
Het unieke is dat deze healingsvideo op iedereen een andere unieke eigen uitwerking heeft. Sommige klanten beluisteren de healingsvideo een aantal keren per dag.

Je voelt je heel fijn, krachtig, geliefd en energiek. Soms voel je letterlijk je energie verschuiven.
Ik zie mijn klanten stralen, meer levensenergie uitstralen en dit ervaren ze ook zo vertellen ze met stralende ogen.

Voeg je koptekst hier toe

Deze authentieke healingsvideo is een onderdeel bij mijn 12 weken traject:

“Leven voorbij je trauma”, waar je wereld van mogelijkheden steeds groter wordt. De healingsvideo bied ik je aan na een X aantal sessie. Omdat bewustzijn op wat jou tegenhoud belangrijk is, zonder weer in je trauma te duiken en opnieuw te beleven. Dat is niet meer nodig om healheid te brengen in jezelf.

Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om jouw inzichtelijke gesprek aan te vragen via mail: Louterspelendbewustzijn@gmail.com

 Schrijf dan gelijk even op waarom je met mij in gesprek wilt?

.