Home

Louter Spelend Bewustzijn

Bewust je eigen weg inslaan

Louter Spelend Bewustzijn

INNERLIJKE VRIJHEID De verbinding met jezelf herstellen

Persoonlijke bewustzijnsgroei is een vaststaand feit. Transformeer jezelf bewust vanuit je hart en neem al je lichamen mee in verbindende communicatie,
zowel fysiek – emotioneel -mentaal en spiritueel.
Next level.

Zelfliefde

Lief, aardig zijn naar jezelf toe. Waarbij wat je met jezelf afspreekt ook waarmaakt. Jezelf belangrijk vinden, om dit ook daadwerkelijk te doen zonder excuses of andere stemmen in je hoofd die je gaat volgen. Je zet jezelf op nummer 1. Hier krijg je tools en handvaten voor, en mega veel inzichten die je zelf ontdek.

Bewust vertrouwen in jezelf vinden

dat je het zelf kan. Dit zijn de inzichten, jouw innerlijke drive.

De Veiligheid in jezelf ervaren

Je bent veilig en geaard, je doet het niet alleen, jouw energetisch team is er altijd voor jou
en jij zit daar ook in, dus je geeft je macht niet weg aan je team. Je veilig voelen staat voorop. Gebeurd dit niet eerst, no way dat jij dan de verandering durft aan te gaan. Want dat is super onveilig. Dus in elk proces staat veiligheid voorop, voordat er ook maar iets in gang gezet gaat worden.

De Vrijheid in jezelf ervaren

Vrij om te leven wie jij wilt zijn. Innerlijke vrijheid. Jouw eigen innerlijke Vrijheidsmeester zijn. Hoe meer triggers jij oplost, hoe meer mogelijkheden je gaat ervaren om te doen wat je wilt doen. Om te voelen hoe jij je wilt voelen. Triggers ga je steeds sneller herkennen en erkennen, je leert hier steeds sneller uit te gaan of zelf op te lossen, zodat ze geen triggers meer zijn.  

Empowerment in jezelf vinden

Jij bent zelf de verandering met de juist aangereikte coaching en healingsmethodes, precies op jou afgestemd, die jezelf bewust leert toepassen in alle trajecten, masterclasses en lezingen en transformerende visualisaties.

Wat is Bewust Meesterschap

Door je weer te verbinden met jezelf.
Volledig omarmen dat jijzelf de ware magie bent hier op aarde. Bewust doorgronden hoe je alle antwoorden in jezelf vindt. Jezelf en het leven doorgronden. Bewuste innerlijke leiderschap, Mega persoonlijke groei next level.

Al je issues en triggers vol emoties in je leven, weten hoe je ze aangaat en oplost in jezelf. De vrijheid in jezelf ervaren. De weg naar een vrij en volledig leven vol plezier. Jezelf bewust weer healen, steeds meer naar je oorspronkelijke jij bewegen.

Oude patronen en gewoonten ze passen niet meer, ze vervangen voor nieuwe net als onvervulde delen vol emoties, vervullen.

Bewust volledige verantwoordelijkheid nemend voor je gevoel, je gedachten, je emoties, jouw realiteit, verantwoordelijkheid nemend voor jezelf dus. De werkelijk meesterschap in jezelf.

Natuurlijk geeft je realiteit ook situaties aan waar je niet blij van wordt.

Maar het verschil met vroeger is, dat je nu weet hoe je dit moet aanpakken. Je blijft geen uren, dagen of nog langer met een knagend gevoel lopen.

Nee je weet nu hoe je dit op een makkelijke en snelle manier kan omzetten, transformeren, healen. En dit ook daadwerkelijk gaat doen.

Elisabeth Maria jij bent een Azez onderdeel van het bronlicht. Jij, het bronlicht bevat alle trillingsfrequenties die er zijn multidimensionaal. Jij draagt dus alle trillingsfrequenties in jou. Het totale spectrum van trillingsfrequenties.

Elisabeth Maria: Houd dat in dat ik me op alle trillingsfrequenties kan afstemmen en ook mee kan resoneren? Dus ontvangen en zenden? Een soort of mega zendmast?

Mijn team: Jij kunt zelfs elke trillingsfrequenties aannamen Elisabeth Maria. Jij hebt toegang tot het totale spectrum van hoog naar laag van snel naar langzaam, alles. Wat je nu doet is dat jij je afstemt op de brontrillingsfrequentie van je klant, zodat je ze het makkelijk maakt op hun eigen brontrillingsfrequentie af te stemmen, of op welke frequentie combinaties die op dat moment nodig zijn voor persoonlijke groei en healing.

Omdat jij je op vele frequenties tegelijk kan afstemmen en er bewust een combi ontstaat, van precies dat wat raakt, meetrilt, mee resoneert tot in de celkern voor vernieuwing bij jouw klant.

 ja daarnaast gebruik jij je eigen healingsfrequentie.

Dit is o.a. jouw kracht als Azez, door jou combinaties van trillingsfrequenties, ontstaan er inzichten en healing precies op maat voor je klant.

Zij hoeven alleen maar uit te reiken naar de combi van trilling en frequenties en naar binnen gaan en zelf hun keuze hierin te maken. Blijvende Transformaties, veranderingen zijn een feit.

Want dat is weer hun eigen leiderschap nemen. Waarvoor ze bij jou komen.

Ellen is een identiteitsverandering in gegaan naar Elisabeth Maria, hierbij worden al haar lichamen meegenomen in dit unieke transformatieproces. De trillingsfrequentie is vele malen hoger. Waardoor er ook veel meer mogelijk is.  Dit ga je ervaren in alles wat Elisabeth Maria aanbied.

Elisabeth Maria heeft nu 20 jaar medische en energetische ervaring. De brug naar deze twee werelden is volop in aanbouw.

Mijn team vertelt

In de trajecten Bewust je eigen leven inslaan en Louter Eenvoud leer je hier alles over

Doordat jij bewust verandert, verandert de wereld om je heen met je mee, omdat jij, het innerlijk werk doet en bij Louteren ook een overzicht hebt van hoe het leven werkelijk werkt.

Omdat jij anders reageert als vroeger, anders in het leven staat, kijk jij ook bewust anders naar jouw realiteit, de wereld om je heen. Je partner, je familie, je vrienden, je collega’s hebben de mogelijkheid om ook anders te reageren op jou, simpelweg omdat jij nu anders reageert als vroeger.

En dat zie je terug in jezelf, in jouw realiteit. Jij bent altijd zelf de leider in jouw eigen bewuste healing en transformaties processen. Mega persoonlijke groei is een logisch gevolg. Je kunt nooit meer terug. Maar dat wil je ook niet.

Voor wie zijn deze trajecten?

Voor jou als je bewust de verbinding met zichzelf wilt herstellen, bewust kiest voor jezelf en nu eindelijk wilt weten hoe jezelf en het leven op aarde in elkaar steekt. Verantwoordelijk durft te nemen voor jezelf en alle acties die daarbij horen. Louter liefde voor jezelf wenst te ontvangen en durft te transformeren naar wie je werkelijk bent in een veilige omgeving. Ik begeleid je all the way  Het echte next level werk.

Trauma verwerking komt in alle trajecten aan bod. dan kun je pas werkelijk vooruit de verandering in.
Neem dan het initiatief .

7 MAANDEN ALLROUND TRAJECT

Innerlijke Vrijheid

Jouw verandering is totaal. Lichamelijk- fysiek-emotioneel- mentaal- en spiritueel. Je merkt dit in je lichaam en de wereld om je heen. Door verbindende communicatie in al je 4 lichamen Blijvende Transformatie is een feit. Je zelfhealend vermogen wordt nu ingezet en aangezet.

Een op maat gemaakt persoonlijk Innerlijke Meesterschapstraject.
Bewust en Next level
Waarbij je begeleid wordt in alle veiligheid, zodat je kunt loslaten wat niet meer past.  Waardoor je een eigen bewuste keuze kan maken bewust en vrij je eigen weg in te slaan.
Met de bijzondere unieke Louteren Healing waarbij je flexibele lichtcodes ontvangt van de Asthors, die een wereld van verschil gaan maken voor je in frequentieverhoging, waardoor je transformatie proces wordt versnelt en je de makkelijkheid ervaart om mee te bewegen in je zelfhealend vermogen, die terplekke wordt geactiveerd.

Gratis donderdagavond bronhealingen 7 maanden Gratis meedoen met de masterclassen in het cordium te nijmegen
INTENSIEF 12 WEKEN TRAJECT

Kiezen voor Jezelf

Draagt bij aan persoonlijke groei, bewustzijnsverruiming en leiderschap in jezelf. Een echte hart opener en stress en trauma ontlader

Je leert zelf, hoe je je in verbindende communicatie  verbind met al je 4 lichamen. Mentaal – fysiek- emotioneel en spiritueel, deze eenvoudige krachtige healingsmethode toe te passen.
De transformatie is al gelijk  voelbaar in jouw en in je leven,  in het nu moment in al je lichamen!
Persoonlijke groei leiderschap, zelfliefde, veiligheid  en vrijheid staan voorop.

Deze eenvoudige healing methode opent je hart. Je trillingsfrequentie wordt steeds hoger, waardoor het steeds makkelijker wordt om vastzittende energie los te trillen in je lijf. Het zet oude patronen, gewoontes en situaties om naar wat nu bij jou past, bij wie jij nu wilt zijn!  Je leert hoe je een nieuw breed fundament voor jezelf maakt, waardoor je minder “last” hebt van je hoogevoeligheid, van je omgeving. o.a. via aarding.

Zo gaaf en ook zo ontroerend iedere keer weer, hoe jouw team liefdevol met jou meebeweegt. Hierbij zetten we ook ademhalingsmethode in om fysieke ontspanning te ondersteunen.

 

Gratis donderdagavond healing vanuit de bron deze 12 weken

ONLINE VIA ZOOM

Louter Liefde voor Jou healing vanuit de bron

Elke even week een persoonlijke authentieke healing en stilte moment. een stressontlader Geaard vanuit je hart.

 Je Trillingsfrequentie wordt verhoogd. Met een persoonlijk afgestemd authentiek healingspakket cadeau vanuit de bron.
20:00-20:45
Het is de liefde van thuis op aarde zetten. De trilling van de aarde samen verhogend.
Volledig genieten van het nu moment. Een unieke persoonlijke healing voor jouw totale systeem hier op aarde, die je meeneemt door de nacht heen. Precies goed op jouw afgestemd.
Het totale ontvangen open , eerlijk, liefdevol.  Je veilig voelend, waardoor je echt in jezelf durft te gaan zakken, zonder oordeel of welke overtuiging ook.
Het is een uniek cadeau, die je jezelf geeft als mens.  Of wellicht als cadeau voor je geliefde, of naaste.                    
Mee resoneren met jouw eigen trillingsfrequentie van de bron samen met de Azez de Asthors en Elisabeth Maria als geleider en veilige ruimte bewaardster. 

MASTERCLASSES

Hoe je bewust je eigen weg ik kan slaan Interactief en inspirerend

Binnenkort ga ik een aantal interessante masterclass geven waar je kennis maakt met de Asthors. Een Healersvolk waar ik vele levens gestudeerd heb in en ben afgestudeerd als allround meesterhealer.

Ik neem je mee via een visualisatie, een energetisch proces, waarbij ik je ook mijn Language of light laat ervaren. Er wordt veel in energie in beweging gezet.

Masterclasses met impact in verbinding met mijn team en jouw team.

Masterclass 1 Healing en Coachin

Masterclass 2 Louter spelen met energie

LEZING

Kiezen voor de vrijheid in jezelf

De worsteling in jezelf naar kiezen voor de vrijheid in jezelf

 Mijn weg – mijn belevingsreis van niet meer weten wie ik ben, van denkend in beperkingen naar Voluit leven, naar Louter Mezelf Zijn.

Oftewel de weg vanuit het donker naar het licht.

Dat licht gedeelte daar zat ik niet zo mee, maar dat donkere gedeelte, toen ik me daar eenmaal echt bewust van werd, daar vond ik wat van. Het vrat aan mij en het begon een eigen leven te leiden vol schuld, schaamte en oordeel.

Interactieve lezing in het Cordium in Nijmegen.

MASTERCLASS

Ademen als medicijn

De voordelen van goed ademen zijn; * je ervaart dat je meer energie hebt, je vitaler voelt * je immuunsysteem, je spijsverteringssysteem gaat beter werken, er treed vaat verwijding op, doordat je zuurstof beter gaat stromen. * je spijsverteringsysteem gaat beter werken, door een betere werking van je organen, omdat je zuurstof weer vrijelijk stroomt. En dit heeft weer zijn reflexie op de opname van vitamine/ mineralen/ eiwitten en de werking van bv neurotransmitters * je temparatuur, koud en warm wordt beter geregelt * je zuurtegraad gaat meer naar basis, verzuring is ziekmakend van je cellen, je lichaam * er is een betere opname van eiwitten, mineralen en vitaminen * je kunt je beter focussen, doordat er meer zuurstof in je hersen komt. Ademen staat voor mij heel primer voor leven. Kort gezegd je ademt zuurstof en kooldioxide uit. *Je krijgt inzicht in welk soort ademhaling jij gebruikt. * Waarom kooldioxide en stikstofmonoxide zo’n belangrijke stoffen zijn in je lichaam. * Waarom door je neus ademen belangrijk is. * we gaan oefenen in een veilige omgeving met de Yin ademtechniek van B-Mind, waarbij er nieuwe bloedlichaampjes aangemaakt worden, waardoor jij meer zuurstof kan vervoeren en er ook zuurstof in je lichaam wordt aangemaakt en vervoert kan worden naar alle delen van je lichaam. Vele van ons ervaren door de hectische snelle tijd waarin we leven een vorm van prestatiedruk. Veel mensen ademen hoog, dit staat gelijk aan hyperventileren. wat vele mensen ook niet herkennen, omdat deze ademhaling voor hun normaal is. want ze ademen altijd al zo voor hun gevoel. Dit hyperventileren is te vergelijken dat je lichaam constant aan staat in een soort, vlucht, vecht modus. Hierdoor staat je lichaam in hoge alertheid stand. Duurt dit langere tijd, dan gaat je lichaam steeds slechter presteren. Je organen kunnen niet meer volledig gevoed worden door Zuurstof. Er treed vaat vernauwing op. Er komt minder zuurstof in je hersenen, waardoor je focus afneemt. Er kunnen zich ziektes ontwikkelen omdat je lichaam in de stressmodus blijft staan en verzuurt. Wil je meer inzichten in hoe jij je adem beter in kan zetten? Hoe je je systemen in je lichaam, weer vitaler krijgt? Je krijgt veel tools en inzichten en uitleg wat een goed ademhaling is. We gaan hier mee oefen zodat je ook thuis aan de slag kan gaan, om jouw algehele conditie van je lichaam te verbeteren via ademhalen.

Over Elisabeth Maria

Al zo’n 23 jaar begeleidt Elisabeth Maria haar klanten in hun bewustwordingsprocessen naar leiderschap. Nu ze in bewuste verbinding met haar team van lichtwezens staat en door haar werk als allround healer, Bewustzijn- en ademcoach, ziet Elisabeth Maria haar team met haar mee veranderen en groter worden. En jij, als haar klant, groeit mee.

Simone: “De rust die Elisabeth Maria uitstraalt geeft zoveel vertrouwen in wat komen gaat.”

Schrijf je in op mijn inspirerende informatie mail en ontvang als eerste alle nieuwtjes
Formulier

Call to action

Gratis ebook

Mijn weg – Mijn persoonlijke belevingsreis

van denkend in beperkingen naar vrijheid
van zwaarte naar lichtheid

Mijn reis klopt steeds, maar er is zo veel gebeurd dat er een nieuw e-boek in de maak is.
Ben je geïnteresseerd dan nodig ik je uit naar de contact pagina te gaan en mijn e-book aan te vragen.

 

Meer lezen over mijn processen en werkmethode?
Ga dan zeker eens naar mijn Facebookpagina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.