Train the trainer: Werken met de 15de dimensie healingsfrequenties op hier op deze aarde met de Asthors, het healersras. Het spel op aarde gaat significant veranderen.
Doe jij mee? Het begint bij jezelf

Wat is het precies?

Samen gaan we de 15de dimensiefrequenties op de aarde verspreiden. In deze training leer je hoe je jouw eigen unieke healingen verdiept en verbreedt. je leert te werken met de Asthors het healersras uit de 15de dimensie.  Daar waar er alleen maar healerstrillingen zijn, geen ruimte of tijd alleen maar bewustzijn, helderheid. We leren je nieuwe healingtechnieken. Je ontvangt alle healingsfrequenties in je lichaam.
Hierdoor kan je er ook authentiek mee werken, vanuit de authenticiteit wie jij bent als wezen.
Alle vier je lichamen worden gereset. De liefde die je ervaart is enorm enkel een overweldigende emotie, niet in woorden uit te drukken zo intens.
Elisabeth Maria heeft vele levens bij ons de Asthors gestudeerd en is afgestudeerd als allround healer, met de expertstatus de mensheid op aarde. 

Voor wie?
Voor healers met coaching skills die hun weg naar binnen al een heel eind bewandeld hebben. Je voelt van binnenuit die Yes hier wil ik  bij zijn, dit is echt een zielenwens van jou. Voorbestemd zo voel je het ook.

Welk probleem hebben ze?
je weet van binnen dat je iets op de wereld zet, wat de wereld op zijn grondfesten doet schudden. bewust of ergens diep in je binnenste. onbewust Eindelijk iets in de wereld zetten waardoor het spel op aarde verandert. Werkelijk een bijdragen leveren aan de verandering. jij doet erot en bent belangrijk voor het nieuwe spel.

 

Wat is , wat leer je, hoe werkt het?

 

De 3 stappen die je neemt voor inschrijving
1. ga naar de contactpagina
2. schrijf je in en vertel je verzoek, waarvoor je contact wenst, of stuur me een whatsappje
3. Dan verbinden we binnen 24 uur voor een intake gesprek.

 

Korte uitleg over de 1 op 1 coaching

Wat gaan we doen?

Wat krijg je als je je inschrijft?

Wat anderen zeiden over ...

Geweldig hoe je direct al voelt dat de energie gaat stromen, als je  ja zegt tegen dit traject, zowel persoonlijk als zakelijk. 
 De energie snelt je vooruit. Zo fijn deze onverwachte cadeautjes.
Leuk als je ze opschrijft, dan kunnen we de weg ernaar toe delen

Investering

Er zijn nu nog 3 plekken
Begindatum maandagavond 1 juli voor onze eerste samenkomst online om ons voor te stellen aan elkaar.

* Inclusief 4 maanden lang elke even week de Asthorhealing op de donderdagavond 20:00-20:45 een cadeau aan jezelf 
* 4 persoonlijke healing coaching sessies
* 4x live zaterdagmiddag in Nijmegen / Berg en Dal
* 4x online middag samen
* Gezamenlijke Watchapp groep waar we verbinden in communicatie, met mede healers met een zelfde missie. 
Het spel van het speelveld op onze aarde te veranderen.
* Tussendoor ben ik er voor jou waar nodig.

* ik vraag 2x van jouw tijd voor een losse 1 op 1 sessie voor feedback over mij en de training voor verbeterpunten en een recensie

Over Elisabeth Maria

Veel gestelde vragen

Jazeker, juist want we gaan de verdieping in, waardoor jouw unieke healingsmethode nog meer kracht en verdieping gaat brengen bij je klanten.

Antwoord 2
Dan gaan we in overleg. Je oefent thuis de technieken, methodes.

Ja zeker wel, juist is het heel fijn dat je al innerlijk werk gedaan hebt. Daardoor kunnen we gelijk op een goed niveau beginnen. 
Je bereik van mogelijkheden is daardoor verhoogd en verdiept. Jouw perspectief is open en nieuwsgierig voor wat komen gaat.
super dat je aan de oorsprong, vanaf het begin wilt meedoen om deze healingsfrequenties op aarde te verspreiden als een druppel in het water.
Het wordt een fantastisch. Het nieuwe spel op aarde met al haar nieuwe mogelijkheden. The sky is nooit the limit geweest.

Ja je gaat oefenen met het geleerde en dit in de praktijk brengen. Bij jouw klanten of vriendinnen.
Het is de bedoeling dat de 15de dimensie healingsfrequenties verspreid worden op de aarde. Dus er ook daadwerkelijk is wel waarvoor ik deze training geef. De tijd die je erin steekt is natuurlijk aan altijd aan jou. Maar samen werken met de Athors is geweldig liefdevol en krachtig. 

Juist super, hier ga je ook zeker mee verder. We gaan je methode nog verdiepen en verfijnen vanuit de healersfrequentie van de 15de dimensie. Hoe? Dat ga je ervaren.

Ja we leren van elkaar. 

Jazeker. En het aantal methodes die Elisabeth Maria Bewust wordt zijn er steeds meer. De grote reset methode Louteren waar we alle lichamen verbinden en resetten en flexibele lichtcodes met de language of light worden ingebracht samen met de Asthors is uniek.